I forbindelse med dette har det blitt skikk å spise "lune hveder" Store Bededagsaften. Derfor kom bakerne helligdagen i forkjøpet ved å bake ekstra store hveteknopper dagen før, som folk så kunne kjøpe med og varme dagen etter
Kokoskrem får du når kokosmelk (ikkje light) står kaldt i kjøleskap, helst over natta. Fleire varianter av denne sjokoladekaka er i arkivet på bloggen, men ikkje konkret oppskrift med denne sjokoladeglasuren
Her er kyllingen krydra med maldonsalt og kverna pepper, og stekt i smør og olivenolje. Det som er fint med denne retten er at du kan lage ei ekstra stor skål og ha restene til kvelds, eller frokost/lunsj neste dag
Bruke det som ingrediens i bakst, knekkebrød, rundstykker, musliên eller lignande. Det finnes mange forskjellige varianter av denne grøten, og den mest vanlige er med melk eller kokosmelk
De holder seg myke lenger enn bakstmed mye maisstivelse ihvertfall. Glutenfri gjærbakst er ikke bare bare, og luftige og gode boller som holder seg myke og saftige i mer enn fem minutter er den hellige gral…
Bakst. Sukkerfritt påskegodteri. 26. 03. 2016 kl. 07. 00 i. Ingen kommentarer. Lite innlegg fra meg om dagen, men her er iallefall et om sukkerfritt påskegodt
Nøtter og frø er ypperlige i bakst men og over salter, supper eller som et lett mellommåltid. Da var våren her, ski og gammasjer legges definitivt bort, vi raker, rydder, sår og planter, vi trer ut av vinterdrakten og hopper med glede inn i den nye årstiden