Legg auberginenlagvismed tomatene og osti en ildfast form og avslutt med et lag ost på toppen. Du kan enkelt lage variasjoner av Grilletauberginemed tomat og mozzarella ved å legge alle typer skinke, chorizo eller salami mellom lagene
Ta auberginene ut av ovnen og ta ut mesteparten av kjøttet med en skje. Servert medlitt salat er to halve aubergine per person er mer enn nok for min del, men hvis man vil ha et enda mer mettende måltid, kan man tilsette for eksempel kokt quinoa, ris eller bulgur i fyllet
Om du vil lage med noe annet er også paprika, squash og blomkål finealternativer. Legg små brokkolibunter nederst i en ildfast form, deretter aubergineblandingen og revet ost over
Ovnsbakauberginskivenemed tomatsausen og osten. Når du har lagt det siste laget, skjær mozzarella kulen i tynne skiver og legg over det øverste laget, strø litt godt med parmesan og topp med revet gulost
Siste laget er en tykk hvit saus som inneholder både ost og egg. Moussaka er en gresk ovnsrett, og den er absolutt verdt å lage fra bunnen av slik at smaken blir sånn som du får den i Hellas
* Legg kjøttsaus, aubergine og ostesausi lag. * stek auberginetil dem er gyldene på begge sider. Her er den tradisjonellesøndagsmiddagenmedsvinestek og fløtesaus for lengst byttet ut med mer moderne kost
Jeg skal servere dem langtiddstekte lammelår med bakte og røkte paprika og aubergine, peccorinogratinerte poteter medsjampinjong og løk og en rødvins- og shitakebasert brun saus