Aubergine med ost i ovn oppskrifter

Fylt aubergine

Fylt aubergine

Topp hver auberginemed revet ost. Legg to spekeskinkeskiveri bunn av hver aubergine og fyll opp med fyllet
Grillet aubergine med tomat og mozzarella

Grillet aubergine med tomat og mozzarella

Legg auberginenlagvismed tomatene og osti en ildfast form og avslutt med et lag ost på toppen. Du kan enkelt lage variasjoner av Grilletauberginemed tomat og mozzarella ved å legge alle typer skinke, chorizo eller salami mellom lagene
Ovnsbakt aubergine

Ovnsbakt aubergine

Ta auberginene ut av ovnen og ta ut mesteparten av kjøttet med en skje. Servert medlitt salat er to halve aubergine per person er mer enn nok for min del, men hvis man vil ha et enda mer mettende måltid, kan man tilsette for eksempel kokt quinoa, ris eller bulgur i fyllet
Gratinert aubergine

Gratinert aubergine

Om du vil lage med noe annet er også paprika, squash og blomkål finealternativer. Legg små brokkolibunter nederst i en ildfast form, deretter aubergineblandingen og revet ost over
Fylt aubergine

Fylt aubergine

Del en auberginei to og skrap ut innmatenfinhakk og stek det sammen medkarbonadedeig, ketchup, grønnkål og krydder
Fylt aubergine

Fylt aubergine

Før man fyller auberginenmedkjøttdeig,kan man godt ta ut litt av auberginekjøttetslik at man får plass tillittrikeligmedkjøttdeigfyll
Mini pizza med aubergine bunn

Mini pizza med aubergine bunn

Ost du liker, jeg brukte hard mozarella og litt chevre. Dette er veldig godt, og kan lages med eller uten kjøtt

Moussaka, med egne auberginer

Del med vennene dineFacebookGoogleTwitterSkrivutE-postLinkedInLik dette. Ha i muskat, ost, pepper og litt salt
Karnıyarık Dolması - Fylte aubergine.

Karnıyarık Dolması - Fylte aubergine.

Denne oppskriften har jeg gledet meg til å dele med dere. Steke med noen tomater også. Når vi da tok dem inniovnen satte jeg på grill elementet
Moussaka med potet og aubergine

Moussaka med potet og aubergine

Siste laget er en tykk hvit saus som inneholder både ost og egg. Moussaka er en gresk ovnsrett, og den er absolutt verdt å lage fra bunnen av slik at smaken blir sånn som du får den i Hellas
Hjemmelaget lasagne (lavkarbo og kalorifattig versjon)

Hjemmelaget lasagne (lavkarbo og kalorifattig versjon)

* Legg kjøttsaus, aubergine og ostesausi lag. * stek auberginetil dem er gyldene på begge sider. Her er den tradisjonellesøndagsmiddagenmedsvinestek og fløtesaus for lengst byttet ut med mer moderne kost
Deilig lavkarbo lasagne

Deilig lavkarbo lasagne

Vi har erstattet lasagneplatene medaubergine. Legg tomatsausen først i bunnen på formen, så aubergine, kjøttdeig, ost og hvitsaus på toppen
Hjemmelaget moussaka

Hjemmelaget moussaka

Når du har lagt kjøttsausen i en ildfast form, legger du på aubergineskiver og champinjong før du tilsist legger på poteter og saus medost på toppen

Kan lammesteken bli for mør?

Jeg skal servere dem langtiddstekte lammelår med bakte og røkte paprika og aubergine, peccorinogratinerte poteter medsjampinjong og løk og en rødvins- og shitakebasert brun saus