I tillegg var jeg nok litt utålmodig da jeg skulle vente på at isen skulle smelte, den kunne nok stått litt lenger i romtemperatur og fått en enda tydeligere softiskonsistens
”Det enkle er ofte det beste”, passer bra til. Tusen takk, Silje, for ei knallgod oppskrift. begestring for å bli servert kakestykke seint på kveld og at han i tillegg var
Til den er fin og luftig. Forskjellig fra ovn til ovn. ca 45 minutter Forskjellig fra ovn til ovn. Her om dagen fikk vi så utrolig lyst på eplekake - og det var veldig lenge siden jeg har laget
★ Tilsett finhakket hvitløk til potetene, salt, pepper og kremfløte. by Silje Merethe. ★ Tilberede ★. Mmmmm…deiligste maten jeg har spist på lenge Silje Dette kunne du
- Silje Bjørnstad - . Til 2 porsjoner. 2 kyllingfilet4 skiver bacon1-2 båter hvitløk1 liten rød paprika3 ss purreløk eller vårløk1 - 1,5 dl kremfløteSmør til steking . Hell over kremfløten litt etter litt og la dette småputre i 6-7 minutter mens du av og til rører rundt. Til 2 porsjoner
Jeg liker ikke "vanlig kebab" som du kan få kjøpt på diverse jalla-kebabsjapper og i tillegg er jeg fan av hjemmelaget O R D E N T L I G mat, og denne "kebabtallerkenen" ble absolutt godkjent fra oss begge
Hvis man vil kan man jo såklart gjøre denne oppskriften også om til små makroner ved å ikke bre den utover en langpanne, men heller bruke en teskje å legge små klatter ut på bakepapirkledde brett før man setter de i ovnen
Hell blandingen over i former og la stå i kjøleskapet til de har stivnet. Du kan fin tilsette hakkede nøtter og/eller duppe karamellene i smeltet mørk sjokolade
Jeg er STOR fan av naturlige og rene råvarer fordi det smaker SÅ mye bedre og er mye sunnere enn behandlet mat som er tilsatt for eksempel salt og sukker
Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og helt genialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.