De fleste har vel vært i Danmark og spist gode danske smørbrød. De blir ofte servert med rugbrød, men det er smak og behag, bruk det brødet du liker best
Det er lite som er så godt som et ordentlig bra smørbrød med masse digg. Jeg har lenge visst at avokado og mango er en god kombinasjon, men det er jaggu avokado med ananas også
Her på Møystad er det travel førjulstid med julebord og julelunsjer frem til jul. Ingen kommentarer. Gårdens barn har fullt opp med juleavsluttninger, og husdyra skal også ha sitt
Posteien smaker ekstra godt på nystekt brød med syltet løk over. Av og til bytter jeg ut grøten eller chiapuddingen med nybakt brød og pålegg, siden det ikke er så ofte smaker det ekstra godt med noen smørbrød
Kan like så godt kalle dette restemat da dette varme smørbrødet ble til da jeg ryddet i kjøleskapet. Et par skiverspekeskinke som begynte å blilitt tørr i kanten, en rest smøreost naturell og en rest smøreost av kryddeosttypen og godt grovt brød
Smørbrød med brie og parmaskinke smaker herligtil lunsj. Får du lunsj gjester så er dette en vinner. De serverer noen herligesmørbrød «a la» denne varianten
Her kommer oppsummering av tips og oppskrifter fra både September og Oktober måned - ønsker du å finnetilbaketiltidligereoppsummeringsinnlegg kan du det her - Mars/april måned, Mai måned, Juni måned, Juli måned og August måned
Vi er påmeldt matbloggsentralens konkurranse om beste ostesmørbrød. OPPSKRIFTER. Det første smørbrødetvi deltar med er "Tres estrellas" ( Tre stjerner)Det er spanskinspirert og kommer i tre varianter
Ioriginal"oppskriften" (plukket den opp på et matprogram på BBC Food) skal smørbrødet også varmes i ovn, men jeg synes den smaker bedre kald og passer perfekt som lunsj eller lett middag en varm sommerdag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.