Dette er et super enkelt middag eller lunsj tips jeg deler med dere fordi det både smaker veldig godt, er sunt, super enkelt og tar ikke mere enn 15 minutt å tilberede
Det er lite som er så godt som et ordentlig bra smørbrød med masse digg. Dette smørbrødet er aller best når alle ingrediensene har stått kjølig før bruk
Har du ikke planlagt dagens lunsj kan jeg kanskje friste med deilige rekesmørbrød. Smørbrød er sjelden lunsjmat for meg, men når jeg endte opp med ferske reker her om dagen var det det jeg fikk lyst på
Pulledpork smørbrød. 25. 11. 2014 kl. 09. 00 i. Blogg. Ingen kommentarer. Her på Møystad er det travel førjulstid med julebord og julelunsjer frem til jul
Kan like så godt kalle dette restemat da dette varme smørbrødet ble til da jeg ryddet i kjøleskapet. Et par skiver spekeskinke som begynte å bli litt tørr i kanten, en rest smøreost naturell og en rest smøreost av kryddeosttypen og godt grovt brød
Roastbiff er noe som mange både forventer er på et koldtbord og som man også forsyner seg godt av. Roastbiffen har rød kjerne på 55 grader og rosa på 62 grader
Vi er påmeldt matbloggsentralens konkurranse om beste ostesmørbrød. Det første smørbrødet vi deltar med er "Tres estrellas" ( Tre stjerner)Det er spanskinspirert og kommer i tre varianter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.