Temperaturen og koketiden avgjør hvor harde karamellene blir. I denne oppskriften er vi på jakt etter den perfekte karamell – en karamell om er litt hard idet du tar den inn i munnen, men som raskt smelter på tungen til en myk herlighet
Om du liker hard skorpe lar du de kjøle seg ned på en rist slik de er. Niesen min har vært her noen dager og når hun er det så prøver vi stort sett å finne frem til nye gode oppskrifter på ting
Prøvde å bare blande alt, men da måtte jeg ha 8ss melk og blandinga var fortsatt hard, varma den litt i mikroen og klarte da å trykke den ut over brownien
You should have a firm dough that can remind of play-dough. They will still be soft after you take them out of the oven, but that’s normal, they will continue to cook and harden outside the oven
Når kaken er helt kald og hard, går det lett å dra bakepapiret av den litt seige sjokolademarengsen. Når kaken er helt kald og hard, går det lett å dra bakepapiret av den litt seige sjokolademarengsen
Og koker du for lang tid, blir karamellen for hard til å skjæres i biter. ♥ Merk at karamellene blir harde når de er kalde, men de blir myke igjen om du lar dem stå en liten stund i romtemperatur
Ingredienser 170g Sørlandschips - Disse chipsene er hardere og sprøere enn vanlig maarud chips. Jeg er veldig glad i fløtegratinerte poteter, så her om dagen testet jeg å fløtegratinere chips, og det ble kjempegodt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.