Man kan også velge å bare helle sjokoladenover kaka for så å skjære opp, men det vil ikke bli like bra resultat som når man bruker litt lengre tid på å dyppe hvær enkelt bit
Har tilført noen småting ekstra så den erjo litt “ny” også…hehe. Du trenger. Lovet dere gårsdagens hjemmelagde middags-luksus à la Jørgen, og selv om jeg har skrevet om denne tidligere tenkte jeg det var greit å skrive om den igjen for den er for god til å bli glemt
(Heller du sjokokadenover før du deler den opp,har den lett for å sprekke) Sett inn i kjøleskapet og la sjokoladen stivne DererTroikaen Pakk inn i cellofan og legg den i fine glass eller hva du måtte ønske
Så her har dere min versjon på moussaka. Men maten ble selvsagt forberedt ute, og litt grillet også. Som jeg gjorde litt om på, pga jeg hadde ikke alt som stod i oppskriften
Den erbare dritt kjedelig. Ofte når jeg er i juleselskap, så hopper jeg overmedisterkaker. Som oftest er de ferdigstekte, eller laget av ferdigmedisterdeig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.