Start med å kutte alle ingrediensene, og varm wok på middels sterk varme. Jeg lover den smaker helt sinnsyk digg, med den typiske runde balanserte smaken som så ofte asiatisk mat har- med litt pirrende tilfredsstillende chilismak mildt kamuflert av sødmen fra sitrongresset
Den var opprinnelig med peanøtter og kylling, men thaiene gjorde den om til sin ved å tilsette cashew nøtter istedet, samt kan den serveres både med kylling ogoksekjøtt/biff
Min szechuan andebryst serveres med dampet pakchoy i en sjy av ingefær og soya, som vil gi en frisk tone til en fet andebryst og en sprø tekstur som tilbehør
Pakchoy er en nydelig kål med ganske sterk peppersmak, noen kaller den også for Bok Choy c",). Det var filet av havabbor, servert med grønnsaker julienne og en helt nydelig paprikasaus ♥
Server BiffStroganoff sammen med ris eller potetmos og grønnsaker. Del sjampinjong i biter eller skiver og stek sammen med løk inntil løken blir gylden og blank og soppen får en gyllen farge
* en pakke grønnkål. Fres hvitløk og vårløk med olje i en varm wokpanne. Fargen er mørkegrønn og er saftig og sprø, noe som passer perfekt til grønnsakswok
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.