Selve wok-sausen kjøper jeg i butikken og jeg bytter ofte ut jasminrisen med fullkornsris. Det geniale medwok er at det ikke er én oppskrift, men mer en "ta-det-du-har-i-skapet" rett, så dette er kun én mulighet
Med regnet pøsende ned utenfor og februar-mørket på sitt svarteste, så hjalp det veldig å kunne la seg fange og fortrylle av musikk, sang, skuespill og fantastiske kostymer
Wokede grønnsaker. Jeg startet med å steke grønnsakene i panna med smør og olje. Her bruker jeg stekepanna etter jeg har stekt kyllingen, slik at jeg får med smakene fra den
Glad i mat med litt fart i. Prøv denne. You need (2 porsjoner)1 pose boil in bag villsrisblanding1 kyllingfilet1 glass tomatcurry saus1 gulrot1/3 purre100 g sukkererter5 mellomstore sjapinjonger1 rød paprikasnacs1 gul paprika2 fedd hvitløkHow to
Surr kvitlauken, sjalottlauken og raudlauken tilsamans med karripasten (med olje). Dette blei kjempegodt, kylling ilag med peanøtter tilsamans med noko sterkt blei ikkje feil
Jeg kan anbefale å bruke en wokpanne til denne retten, det var bare ikke en tilgjengelig akkurat da. Jeg serverte det med spinatsalat og hvitløksdressing, men det naturlige valget for mange er nok ris til denne retten
Har du rå kylling, deles denne i biter og steikes sammen med grønnsakene. Når man woker bruker man de grønnsakene man har og liker, om de er frossen eller ferske
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.