Noen steder – som i Danmark – er and vanlig julemiddag, så ønsker du en liten variasjon fra den tradisjonelle norske ribben, pinnekjøttet eller lutefisken har du et forslag her
Rør ut maizenna med litt kaldt vann, ha litt av den varme suppen i, og tilsett blandingen i suppen. Selv om jeg definitivt ikke er noe suppe-menneske, falt denne riktig godt i smak
Rett før servering. Løft potetene opp av vannet og over i et dørslag, eller aller helst på en rist, (ikke hell alt over, da kan potetchipsen falle fra hverandre) slik at de blir dampet tørre
Ha sirupen, peanøttsmør, jordbærprotein, havremel og litt melk i en bolle og kna sammen til en deig. Perfekte både før og etter trening, som tursnacks, eller bare når du blir fysen på noe godt
Epler inneholdernæringsstoffer som kostfiber som er viktig for fordøyelsen, kalsium, kalium, fosfor, magnesium, vit C + en rekke andremineraler og vitaminer i mindre grad
Dekk bunnen i kakeformen med kjeksblandingen. Så forhåpentligvis blir det litt mer blogging fremover. Du kan også ha kjeksene i en dobbel frysepose og banke dem til de ligner sand
Under stekingen lot vi fettet og kraften fra anden dryppe ned på et stekbrett med hvitløk og laurbær og rotgrønnsaker, slik at det fikk enda bedre smak
Den er laget av en deilig vanilje bunn, dekket med vaniljekrem, bringebær syltetøy og bananer, og dekket med hvit sjokolade krem og toppet med rosa marsipan
For to uker siden delte jeg et innlegg om hvordan jeg selv trener bein og rumpe. Cardio and Core. Det fikk veldig god respons, og flere lurte på om ikke jeg ville dele resten av treningenmin
Inspirasjonskilden til Surf & Turf finnes spesielt i New Orleans og i det kreolske kjøkkenet, der blanding av kjøtt og mat fra havet har lange tradisjoner
Når man har fokus på korte, effektive treningsøkter og trening man kan gjøre når som helst og hvor som helst er det fort gjort å ha fokus på de store tingene, det som er enkelt å trene uten utstyr - underkropp
Det kan bli klumper av smør på dette stadium, men det blir bra så fort du tilsetter melblandingen. Dagens fristelse er en oppskrift fra boken min, ” Love Manuela”
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.