Et herlig alternativ til de som ikke skal ha aaaaalt for mye sukker. -) Dette er jordbær, italiensk marengs (oppskriften finner du i margen her på siden) og mokkabønner som føtter
Har nok laget flere julekort enn det jeg har vist fram til nå. Men de kan gå for vinterkort siden nisser og pakker ikke er med i motivene, så de kommer etterhvert på bloggen de også
Fin gjærdeig til to store flettaloff. + 1 egg + litt salt til pensling. Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane) 3 deler Fin gjærdeig til to store flettaloff. 1 egg + litt salt til pensling
Dette er et stort brød, som smaker godt av parmesanosten. Det får sprø skorpe og er ganske luftig. Jeg syns det er godt å ha litt forskjellige brødsorter i jula
Denne loffen er ikke flettet på vanlig måte noe som går frem av bildene. En morsom måte å "flette" på. Se også LUREFLETTEKRINGLE, søt gjærdeig med vaniljekrem
LikFacebook19Twitter0Google+0Pinterest0. Camillas flette med Selbu Blå og glaserte valnøtter. . Jeg fikk gode skussmål for min gjærbakst, Øyvind og Pascal som synes det var en spennende smakskombinasjon
Tid for litt gjærbakst her inne på bloggen i dag, det er vel lite annet som smaker så godt som nybakt gjærbakst og disse nutellaflettene er intet unntak
Nisser. Nisser. Nisser. Foto/kilde. Key Ingredient. Jeg viste denne herlige nissekaken i fjor, men mange har spurt etter den i år også, så her kommer den
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
MAT OG KOSTHOLD. OPPSKRIFT - PESTO FLETTE. 31. 01. 2017, 21. 51. Etter å ha kommet over denne oppskriften på denne bloggen her om dagen, så måtte jeg bare teste det ut selv
Det kan nok bli flere slike kluter. Bitta holder klutealong på Facebookgruppa si også i år. For oss utålmodige la hun ut ei oppskrift vi kunne kose oss med mens vi ventet
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.