Viltgryte med skikkelig viltsmak er helt nydelig mat, og dette er min favorittoppskrift. Server viltgryten med potet, litt tyttebærsyltetøy og pynt gjerne med en friske urter
Ingenting smaker så godt i høstvær som en fyldig og god viltgryte. Denne lagde jeg ferdig kvelden før vi skulle ha den så jeg var sikker på den fikk koke godt inn og kjøttet ble mørt og deilig
Viltkjøttet har kommet i butikkene og tiden er inne for viltgryte. Server viltgryten rykende varm med fløyelsmyk potetmos eller kokte mandelpoteter på siden
En gryterett er enkelt å lage, men du må sette av litt tid slik at den får godgjort seg. Resultatet blir en smakfull middag som er vel verd å vente på, og dersom du lager nok har du middag i to dager
Slik gjør du detDel kjøtt i biter og ha i en form med laurbærblad og timian. Hell over hvitvin, dekk til og la marinere minst 1 time, gjerne over natten i kjøleskapet
Her kommer en særdeles god oppskrift på viltgryte med stappe. Men det er ingenting som slår en skikkelig god hjemmelaget viltgryte bestående av viltkjøtt (rådyr denne gangen)
Viltgryte er ypperlig kosemat når vinden rusker ute, og det er slettes ikke en dum julerett heller. Smakene er de samme som i en vanlig viltgryte, men denne får du helt uten kjøtt og meieriprodukter
En himmelsk smakfull middag som viltgryte slår aldri feil. Viltgryte 4 porsjoner. Viltsmaken og god hjemmelaget potetmos med godt tilbehør, ja da er middagen komplett
#Viltgryte. Server viltgryten med potet, litt tyttebærsyltetøy og pynt gjerne med en kvist rosmarin. Jeg har forsket på en del oppskrifter uten å bli fornøyd, men denne ble perfekt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.