Derfor måtte jo ogsåtunfisk prøves. Det er raskt og enkelt. Dette var første gang jeg smakte tunfisk, det falt ikke helt i smak men jeg skal absolutt prøve igjen
Villaks er selve sommerfisken for meg. Tilbehøret kan nesten være hva som helst, mange liker nykål og agurksalat ved siden av, og det synes jeg også er godt
)1 boks hvite bønner2 små tunfisk bokser cherrytomatersukkererterbasilikum, fersk1,5 dl tyrkisk youghurt1 hvitløk (den uten båter)25 g pinjekjerner25 g parmasan1-2 ss oljeKjør i en blender tyrkisk youghurt, parmasan, finhakket hvitløk noen av pinjekjernene og oljen. Ha vesken av bønnene ogtunfisken, og ha det i en bolle, del tomatene og sukkerertene i 4 og bland alt sammen. 2 små tunfisk
Stek tunfisken noen sekunder i varm panne med smør og olje. Tomatpesto (miks sammen soltørkede tomater, olje, hvitløk, parmesan, salt og pepper i blenderen)
Tilsett så thaichili tunfiskog rekene, stek disse litt. Thaichili og rekegryte. Skjær først paprika, tomat, rødløk og champinong i mindre biter, finhakk chilien, og stek dem alle
Endelig fredag - og det betyr. Tunfiskform med grønnsaker. Blogger masse protein til dere hele tia, men nå skal jeg faktisk fortelle dere at jeg elsker karbohydrater også
Den kinesiske nudelsalaten er rik på smak og utrolig enkel å lage. Dersom du ønsker, kan du vende tunfisken i sesamfrø før du steker den, slik jeg gjorde
salt og nymalt pepper. Jeg hadde glemt å kjøpe oliven, så vår tunfisk ble uten oliven denne gangen. La alt bi gjennomvarmt og smak evt til med salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.