Sammen med dipp-saus smaker dette helt fantastisk. Vietnamesiskevårruller i supertynt rispapir,uten steking kan disse lett anbefales om du er ute etter noe skikkelig sunt og godt
Du kan bestemme hva fyllet selv og det klassiske er medscampiog svinekjøtt. Ferske vårruller (sommerruller) har sin opphav fra Vietnam og smaker lettere og friskere enn de frityrstekte, som vi kjenner best til i Norge
Smak til med salt og pepper. Hun tok heldigvis oppskriften med seg hjem til Norge. Salt og pepper. Da min svigerinne bodde noen år i Australia lærte hun å lage disse vietnamesiske vårrullene
Slik lager du herlige mini vårrullermed mye smak og lite stress. Disse smakfulle og sprøe vårrullene medscampi, harissa og friske urter er veldig enkle å lage og trenger IKKE å frityrstekes
Smak til med soya, oyster og chili. det føles godt å starte uken med masse grønnsaker. Glassnudler/risnudler og rispapir finner du i asiatiske butikker,
Strimlede grønnsaker som agurk, vårløk, gulrøtter, paprika, strimlet kylling og bønnespirer. Dypp wrappen raskt i varmt vannLegg på tallerkenen og ha på ønsket fyllRull sammen, dypp i ønsket saus og spis
«Egg rolls» som også er en form for vårruller, men kanskje ikke det man i Norge forbinder mest medvårruller, er laget av en deig med en blanding av egg og mel
Ha i krydderet og smak til med sauser. Steikes i en kjele med masse solsikkeolje. Midt i julestria trenger vi gode middager og det trenger jo ikke nødvendigvis å væra julemat, det får vi jo tross alt nok av neste uke
Så sammen med deilige scampiog kamskjell ble det ett herremåltid du fint kan servere kongen. Jeg bruker en liten glassskål jeg putter pilaffirisen i, før jeg velver den på en liten tallerken og serverer sammen med skalldyr anretningen
Dagens middagstips er vegetarianske vårruller fylt med deilige grønnsaker. Skrell en gulrot og skjær med feks en ostehøvel lange remser, del en brokkoli , finhakk en ingefær, skjær i skiver en hodekål og legg i stekepannen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.