Ha eggehviten i en miksmaster sammen med litt av sukkeret, og begynn å pisk på full styrke, når eggehviten har gått en stund skrur man av mikseren og har i mer sukker, og denne prosessen fortsetter til alt sukkeret er i eggehviten, og eggehviten er blitt helt stiv (kan du snu bollen og ikke noe faller ut, da er eggehviten stiv nok)
Alternativer kan være steviadråper med toffee-smak, en dæsj yacon sirup eller litt mer sukrin gold. I kremen har jeg brukt Walden Farms caramel dip, som de fleste av dere sikkert ikke har tilgjengelig
I dag har vi brukt dagen til en deilig tur på Åkrasanden med hundene. I fjor slo High Hat cupcakene godt an, og med dem som inspirasjon laget jeg disse «Frosting Toppene» i dag
Da passet det godt med en god søtpotetmos med bare et hint av lønnesirup, en godt sprøstekt topping til fisken, og en deilig grønn salat med med revet ingefær i vinaigretten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.