Spør meg gjerne hvis det er noe dere lurer på. Hver uke plukker de de beste økologiske råvarene fra kvalitetsbeviste produsenter som melkeprodukter fra Rørås, eplesaft fra Hardanger, egg fra Rune og mye mer, og kjører dem ut til kundene sine
Når vi var i Wien i fjor var det glühwein på hvert et hjørne med respekt for seg selv. Men det var min kokkevenninne som hadde vært på tur i Tyskland som introduserte oss for drikken, det er jeg takknemlig for
Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Og deilig sprøtt, ikke for tynt flatbrød, fra Rita Eckbo på Borgja gård i Bø. Øverst på bildet. Vi hadde ikke purre i huset, men litt sjalottløk gikk også bra
En i aventmaskinen og en på damprist i gryte. Her får dere to oppskrifter på en gang. hvitløk, og en stor ss kokt ris (tilsatte etter at alt var dampet)
Rør sammen rismel og vann, kok i noen minutter på svak varme til den tykner. Industrifremstilt grøt er tilsatt jern, så da trenger man ikke tenke på det
Jeg har fortsatt ikke tatt så veldig mye bilder under matlagingen av barnemat siden jeg ofte lager flere retter på en gang og er dødstrøtt når jeg gjør det, og resultatet (mos) ser ihvertfall ikke så spennende ut, hehe
no skal de i år også kåre Verdens sprøeste pepperkake, så hvis du vil ha bilde av dine pepperkaker i galleriet der, så last de opp på Instagram og hashtag med #pepperkakegalleriet for å være med i konkurransen
alt er lov Kokosolje og kokosmelk Fisk og egg Hva jeg vil unngå disse tre dagene. Det finnes ikke noe som kan bevise av man får en utrenskning, avgiftning eller
Men så vilvi jo gjerne ha det ferdig også, da, så da står vipå litt til. Med barnevognog stadig større yttertøy på gutta boys har behovet nå blitt ekstremt prekært
p Strø litt krokan oppå feks. Pæremosen blir veldig rennende hvis det er noe vann i, så hvis du bruker Aventmaskin kan det lønne seg å helle ut alt vannet før du snur og blender, ellers blir det pæresaft
På Kontrast fikk vi nemlig for første gang servert revet blåskimmelost på en seng av søt marmelade. På denne baren kan man nemlig nyte den ginbaserte drinken Grandma’ Hendrics i tekopper
Jeg blir selvfølgelig kjempeglad hvis du deler innlegget . På toppen renner en blank sjokoladeglasur over kanten, og jeg har pyntet kaken med så mye sjokolade jeg fikk plass til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.