1¼ dl
vann (ca 40°C).Rør i ca ¾ dl pulver til ønsket konsistens.Klar til servering.Væskemengden kan varieres til ønsket grøtkonsistens!Oppbevaring og holdbarhet:Oppbevares tørt, ikke over normal romtemperatur. Åpnet pose bør brukes innen ca. 2 måneder Oppbevar posen godt lukket.Gjenvinning:Sorteres som? Pakning: papp/papir
Dryss over revet kokos og server, hvis ønskelig, med litt ekstra kokosmelk. Om du så bare vil komme deg gjennom formiddagen, er denne bakte grøten like passende
Bakt havregrøt kan varieres i det uendelige, og her er nok en favoritt. Fordel blandingen i formen og topp medbananskiver, gresskarfrø, kanel og litt sukrin
*Kutt opp ananas,bananogmango. Dette er sommer, friskt og godt. *Kutt opp ananas,bananogmango. Et lite tips er å fryse ned frukten på forhånd, da blir smoothien tykk og god
wpa iframe[src*='viewablemedia. setTimeout(function(){if(typeof GS_googleAddAdSenseService. Eg brukar vanlegvis ikkje å måle opp kvar ingrediens når eg lagar smoothie eller juice
Dei er svært næringsrike medvitaminer, mineraler og antioksidanter. blant anna inneholder dei meir c-vitamin enn appelsiner, meir betakaroten enn gulerøtter og meir jern enn spinat
Når vi var i Wien i fjor var det glühwein på hvert et hjørne med respekt for seg selv. I stedet for gløgg så lager vi glühwein og det smaker kjempegodt
Visp godt, avkjøl og hell over mangopureén som allerede er avkjølt og har stått i kjøleskapet. Det er en veldig lettvint dessert og som smaker veldig godt
Test med en pinne rundt en time ,hvis ikke det henger våt deig på pinnen så er den ferdig. tilsett ett egg og bland godt, tilsett andre egg og rør godt med mikser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.