I stedet for gløgg så lager vi glühwein og det smaker kjempegodt. Dette er veldig voksendrikke, et glass holder i massevis da den er full av rom, Harveys Bristol cream, rødvin,honning, kanel, brunt sukker og appelsin
Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
- Dette høres digg ut. I tillegg til det, er tomatsausen utrolig viktig. Selv om jeg vanligvis foretrekker Italiensk Pizza, er det innimellom godt å lage en med skikkelig tykk bunn
Vi har for eksempel klart å komme ned i passe porsjon havregrøt etter x antall forsøk, og klarer stadig oftere å beregne akkurat passe mange poteter til middagen
Det er en rett som kan brukes til frokost,lunsj,middag eller kvelds. kummin på toppen av smørbrødet. Sunt, lettvint og du har maten på bordet innen 25min
//Slik det ser ut for voksne//. Jeg har fortsatt ikke tatt så veldig mye bilder under matlagingen av barnemat siden jeg ofte lager flere retter på en gang og er dødstrøtt når jeg gjør det, og resultatet (mos) ser ihvertfall ikke så spennende ut, hehe
Det gjør jernet mer tilgjengelig (men er visst mindre nødvendig enn ved enkelte andre kornsorter). Jeg syns også det er greit å lage den litt tjukk så kan den blandes med kokt vann, morsmelkerstatning (eller morsmelk, men da blir den jo veldig tynn etter en liten stund) eller sviskesaft/mos
Jeg fikk en pakke i posten med ingredienser til å bake pepperkaker fra Melange, så da var det ingen unnskyldning lenger til å ikke ta fatt på julebaksten
Jada, det går litt tid mellom innleggene for tiden. Håper det snur snart. Vi har på en måte fått kjenne på kroppen at en liten, ny sjef har inntatt heimen, så overskuddet er ikke like stort hver dag
Pæremosen blir veldig rennende hvis det er noe vann i, så hvis du bruker Aventmaskin kan det lønne seg å helle ut alt vannet før du snur og blender, ellers blir det pæresaft
Vi synes det passet godt lørdag, siden de fleste av disse minnene er fra reiser til Paris. Først ut var det eksklusive hotellet l’Hotel, et bortgjemt og fasjonabelt etablissement i latinerkvarteret
Det er snart høysesong for barne- og ungdomsleirer. sannsynligvis heller ikke gi det til fuglene. raffinert fett, serveres det oftest industriprodusert ferdigmat til
Ikke her i huset ser det ut til. Serveres med det du måtte ønske, her i huset går det mest i sukkerfritt syltetøy /rørte bær, eller sunt sjokoladepålegg og banan
Pæremosen blir veldig rennende hvis det er noe vann i, så hvis du bruker Aventmaskin kan det lønne seg å helle ut alt vannet før du snur og blender, ellers blir det pæresaft
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.