Jeg har en oppfatning at vi lager potetsalat helt forskjellig og at vi har forskjellig preferanser. Noen vil ha med purre isteden for løk, noen må ha mais, sennep, ja listen er lang
Det cajunske kjøkken er spennende. I motsetning til det kreolske kjøkkenet som utviklet seg på de store plantasjene i sørstatene i USA, stammer cajun-kjøkkenet fra de fattige områdene i Louisiana
Start med å skylle potetene godt. Kutt de opp i ganske like biter. En bit skal være en passe munnfull. Legg potetene i saltet vann og kok på medium varme i ca 15 minutter til er ferdige
poteter. 1TINE Lettrømme 10 %. 1sylteagurker. 1gressløk. 1rødløk. 1vårløk. 1sitronsaft. 1sukker. 1saltSlik gjør du detVask potetene godt, men ikke skrubb av skallet
verdensbeste potetsalat. Skrevet 03. 07. 2017 klokken 20. 11. I løpet av de siste dagene, når det har vært så varmt, har jeg faktisk bare hatt lyst på lett, enkel og sunn mat
Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve. Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.