Nå er det jo tid for epler og det bugner av dem i haven, så hva passer vel bedre enn å lage en god eplekake, som du kan lage dagen før om du ønsker å den blir bare bedre av noen dager i kjøleskapet, mmmm
Her får du oppskriften på verdensbesteeplekake. Denne saftige eplekaken, som også er en enkel eplekake, er kanskje en av de besteeplekakene jeg noen gang har smakt
Denne kaken er perfekt å servere sammen med hjemmelaget is, som du finner oppskrift på HER. Vi fikk masse epler av naboen, så jeg lagde en eplekake ut av det
Smelt smøret og bland med fløten. Den er rett og slett verdensbesteeplekake. Eplekake er noe de fleste av oss har et forhold til, og det er nok ikkje bare min bestemor som pleide å servere det når vi kom på besøk
Blir faktisk bedre og bedre med dagene også, så helt klart en favoritt å bake tett opp mot jul. For å få til kanten rundt, klipper du til bakepapir som du fester inni springformen med litt nøytral olje
Dette er en kake/pai med mye sukker og kalorier, men den er den beste jeg har smakt. Husk å lese hele oppskriften før du begynner å lage kaken (det anbefaler jeg med alle typer oppskrifter)
Selv om jeg i dag lagde det som en focaccia så regner jeg med at det går an å bruke den som en loff. Ha røren over i en brødform dekt med bakepapir eller smør
Deretter steker du kjøttkakene i en stekepanne med en del smør. smak til med salt og pepper. Start med å smelt smøret i en kjele og la det bli litt gyllent før melet røres forsiktig inn
Sunt helkornbrød medgullmedalje. Oppskriften er også å finne i bakeboken «Duften av hjemmebakt gjærbakst», hvor jeg for øvrig har bidratt med gjærbaksttips
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.