Kan gjerne serves med litt revet ost på toppen og litt salat ved siden av. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Brun kjøttet i en liten klatt smør i en gryte, på høy varme og gjerne i flere omganger. Det vi forsøker å oppnå her er ganske enkelt å få en fin stekeskorpe på kjøttet, om kjøttet ikke er gjennomstekt så skal det uansett koke etterpå
Notes Kan gjerne serves med litt revet ost på toppen og litt salat ved siden av. Save Recipe Print Du trenger 4 svinekoteletter kuttet i biter ( svin kan erstattes med kylling eller pølse biter ) 1/2 rød paprika 1/2 løk 300-350 gram pasta penne 5 dl kraft av mørk Kjøttbuljong 3 dl kremfløte 50 gram revet eller hakket cheddar ost 50 gram revet gulost 1 ts paprika pulver 1/2 ts Cumin (malt spisscumun) salt og pepper ( ca 1/2 ts av hver, men her er det bare å ta mer eller mindre slik du foretrekker smaken). Slik gjør du Stek svinekjøttet til det er brunt og fint og gjennomstekt i en dyp panne eventuelt gryte om du ikke har dyp panne Tilsett så hakket løk og paprika og la surre to minutter sammen med kjøttet Tilsett krydderet og rør det inn Ha i kraft og fløte, bland godt Tilsett pasta penne og la det småkoke til pastaen er gjennomkokt og kraft og fløte har blitt redusert, som regel 5 minutter lengre enn vanlig koketid på pasta penne (rundt 15 minutter)
Dette er pappaen min sin oppskrift på linsestuing. Linsestuing er supert å fryse ned i porsjoner, slik at det bare er å ta opp fra fryseren når du trenger
da vi var kommet oss til sørlandet, reiste vi for å besøke min onkels foreldre på hytta deres. Det var på denne togsturen at jeg - høyt og tydelig - spurte farmor
Jeg bruker grunnoppskriften på sukkerfri gjærbakst når det skal bakes boller - og det er så gøy å få tilbakemeldinger om at flere har stor suksess med denne oppskriften
Varm oljen i en gryte, legg i kyllingen og brun den godt på alle sider. Grytestekt kylling1 kg kylling4 ss olivenolje1 løk, hakket1 gulrot, hakket1 stilk stangselleri, hakket1 kvast rosmarinSalt og pepperSmørdampede gulrøtter til serveringDryss salt og pepper inni skroget på kyllingen, og bind den opp med hyssing
Eg meiner på ingen måte at man skal vere fanatisk heile jula, men å ha noken sunnere alternativerpå lur innimellom det sukkerholdige synes eg er på sin rette plass, kanskje spesielt no fram til sjølve juleveka
Kok kjøttet en time på middels temperatur, rør iblandt slik at det ikke brenner segSkrell og kutt grønnsakene i grove biterBrun grønnsakene i stekepannen før du tilsetter dem til kjøttgrytenKok ut pannen med en skvett vann, eller helst en skvett Guinness dersom du har mer av dette
Disse pølsene lagde jeg og moren min på min bror's bursdag. Siden jeg lagde eplemosen så har jeg hatt lyst til å bruke det i bakverk og jeg har gått rundt og drømt om eplevafler og eplesnurrer
I dag skal du få oppskriften på hjemmelaget potetform med grillstekte lammekoteletter og salat. De fløtegratinerte potetene og salaten kan lages på forhånd
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.