Jeg blir veldig glad for alle som trykker liker og deler innleggene mine, jeg takker DEG som vil heie meg frem og dele mine innlegg, selv om du kanskje ikke deler min kostholdsfiliosofi eller kjenner meg annet enn som en facebook venn, jeg takker DEG som vil følge siden min vegetarfamilie på facebook, jeg takker DEG som vil følge meg på vegetarfamilie på instagram, jeg takker DEG som vil følge vegetarfamilie på bloglovin, og jeg takker DEG som leser innleggene mine og legger igjen en fin kommentar på mine innlegg
Å jobbe i mot helse-stress, det å gi folk verktøy til å finne sin egen versjon av en sunn livsstil skaper ikke nok oppmerksomhet, det gir ikke nok klikk
Men uansett hva overskriften sier og artiklene mine handler om er fokuset mitt alltid det samme - positiv helse, det skal være lett å leve sunt, en kropp og en livsstil som du føler er bra for deg
Når jeg googler Skeidarar får jeg stort sette treff på møbler, bare ett treff på denne retten er å spore og det er fra boken Vestlandsmat, skrevet av den tidligere "hallo-damen" Solfrid Rørlien Saue
-). Kolonihagen er ikke bare et svært koseligspisestedpå Grünerløkka, de leverer også middager hjem. Hver uke plukker de de beste økologiske råvarene fra kvalitetsbeviste produsenter som melkeprodukter fra Rørås, eplesaft fra Hardanger, egg fra Rune og mye mer, og kjører dem ut til kundene sine
Tilsett litt og litt av den varme blandingen til eggeplommene, rør underveis (ikke ha eggeplommene i den varme fløten, da kan de lett stivne og du får en masse full av eggetråder)
Så er det en ny uke igjen, og plutselig er det blitt april. Håper dere koser dere disse vårdagene Selv har jeg faktisk reist vekk fra våren og opp til vinteren på fjellet, men det er på grunn av et selskap vi var invitert i
- Bland sammen ingrediensene i en bolle og rør rundt. - Legg i to klatter på et bakepapir. Dessuten har jeg ikkemasse fancy kjøkkenmaskiner, og ikke så mye fancy tålmodighet heller
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.