1 ss smør. 1 sitron. 1 neve mynteblader. 14 marengs. 1. - Gina 1 ss smør. 1 sitron. 1 neve mynteblader. 14 marengs. På lørdag bestilte vi finvær og inviterte noen vennepar på grilling
1 porsjon fyller opp en vanlig suppeskål som tar cirka 4,5 dl. 1 medium søtpotet. 1 boks kikerter. 1 god ss tahini (kan sløyfes) *. 1 dl vann. 1 god klunk olivenolje. Og det er jo ikke rart, når det er søtpotet i ♥ 1 porsjon fyller opp en vanlig suppeskål som tar cirka. 1 medium søtpotet. 1 boks kikerter. 1 god ss tahini (kan sløyfes) *. 1 dl vann. 1 god klunk olivenolje
Mageknuseren vol. Publisert 13. 2015 kl. 4. 20. 30. Ligger i kategorien. Øvelser. Utvalget av mageøvelser begynner å bli ganske stort her på bloggen, men mageøvelser kan vi ikke få nok av
Mageknuseren vol. 2015 kl. 10. Vol1. Vol 2. Vol 3. Vol 4. 5. Skrevet 05. 52Kategori. Øvelser. Kommentarer(0). Magen eller core er nok den musklene som trenger mest variasjon i øvelser
Denne tapasen trenger du 12 små vol au vent til, eller canapeer som jeg mener å huske at vi kaller dem for på norsk. 1 ananasring / 1 anillo de pina. 12 canapeer / 12vol au vent. Når det hele er godt blandet finner du frem de 12 kanapeene, eller vol au vent om du foretrekker det navnet,og bruker en teskjee til å fylle dem men karri og kyllingblandingen din. 1 ananasring / 1 anillo de pina. 12 canapeer / 12vol au vent
1) Jeg har knapt laget mine egne middager de siste ukene. Hell over i en større bolle sammen med 60 gram melis, 150 gram mykt smør, 250 gram hvetemel og 1 ts bakepulver. Legg på hver sin bakeplate og stek i ca 10 min ved 180 grader. ca 10 min ved. 180 grader Avkjøl og smør et tykt lag bringebærsyltetøy på den nederste
Kun noen få for å kunne inspirer til en liten kickstart så skal jeg komme tilbake med vol. 1. Rema1000 har rimlige fryste bær som er kjekke å ha i fryseren til en slik "krise" situasjon hvor man da raskt og enkelt kan lage seg en god og sunn smoothie. 1000 har rimlige fryste bær som er kjekke å ha i fryseren til en slik "krise" situasjon hvor man da raskt og enkelt kan lage seg en god og sunn smoothie
Volumes. _14. _16. Sjokoladekake. Å, kan jeg få smake. Jippi. Hmm. mmm. emmmm. hva har du hatt oppi denne, mamma. Mamma, den er litt slimete, litt som snørr
17. 1 hvitløk, delt i hele fedd. 1 dl smeltet meirismør. Dekk hele pannen med folie og stek kjøttet ved 80 °C 9-10 timer. Fjern folien, skru opp temperaturen til 190 °C og stek videre i ca. 15 minutter. 1 ss soyasaus. 1,5 ts lammekrydder. 1 dråpe sukkerkulør. La sausen koke 15 minutter. 12 poteter. 1 løk. 1 ts salt. 1 ts pepper. 14,0% vol. 1 hvitløk, delt i hele fedd. 1 dl smeltet meirismør. 1 ss soyasaus. 1,5 ts lammekrydder. 1 dråpe sukkerkulør. 12 poteter. 1 løk. 1 ts salt. 1 ts pepper
Inn i ovnen og volá. 150- 200 g revet ost. 150- 200 g revet ost. … denne MÅ dere bare teste ut. Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage
1 ss lønnesirup. 15 dråper stevia med vaniljesmak. Varm opp ca 1,5 dl melk og rør ut gelatinpulveret. 1 ss lønnesirup. 15 dråper stevia med vaniljesmak
En så god biffmiddag fortjener en god vin, i dag valgte jeg Gran Sangre de Toro 2012. 10 minutter før du skjærer den i skiver. 1 kvist timian. 1 dl fløte. 15 minutter, eller når potetene er gjennomkokt. 1 ss brunt sukker. 1 stk sjalottløk, finhakket. Gran Sangre de Toro 2012. 160,-. Serveres ved 16-18 ° C. Årgang2012. Råstoffer60% garnacha, 25% cariñena, 15% syrah. Alkoholprosent13% vol. 1 kvist timian. 1 dl fløte. 1 ss brunt sukker. 1 stk sjalottløk, finhakket
Oppskrift fransk løksuppe5 løk skjært i rundinger, ca 1/2 cm tykke3-6 fedd hvitløk4 ss ekte smør1 liter kyllingkraft eller kraft på elg/hjort/øko storfe eller grønnsakkraft1 ts timian1/2rosmarin1 ss dijonsennep2 ss arrowrotsalt og pepper etter smakSurr løken på svak varme i rikelig med ekte smør til den er gyldenbrun uten at den blir svidd. ca 1/2 cm tykke. 1 liter kyllingkraft eller. 1 ts timian. 1/2 rosmarin. 1 ss dijonsennep
Da lager du bare sausen omentrent ferdig, tilsetter feks tofu eller kjøtt mot slutten og volà. 1/2 kg kylling, fisk, tofu, sopp (feks portobello) eller kjøtt. 1 paprika, gjerne grønn. 1 medium løk. 1-2 ss fersk korriander. 1/2 ts gurkemeje. 1 ss valgfri yoghurt(kan sløyfes). 1 ts ingefær/hvitløks pasta. 1 ss sitronjuice. 1/2 ts salt. 1-2 tomater. 1 ts chilipulver. 1/4 ts gurkemeje. 1/4 ts himalayasalt (eller annen type salt). 1 laurbærblad (kan sløyfes). Tilsett 1-2 moste tomater og stek til du får en tykk saus. 1/2 kg kylling, fisk, tofu, sopp (feks portobello) eller kjøtt. 1 paprika, gjerne grønn. 1 medium løk. 1-2 ss fersk korriander. 1/2 ts gurkemeje. 1 ss valgfri yoghurt(kan sløyfes). 1 ts ingefær/hvitløks pasta. 1 ss sitronjuice. 1/2 ts salt. 1-2 tomater 1 ts chilipulver. 1/4 ts gurkemeje. 1/4 ts himalayasalt (eller annen type salt). 1 laurbærblad (kan sløyfes)
1 kg ytre eller indrefilet av storfe, i strimler. 100 g chorizo, i biter. 1 gul løk, grovhakket. 1 rød paprika, i terninger. 1 neve hakket persille. 1 liten neve hakket oregano. 1 neve hakket basilikum. 1 laurbærblad. 1 ss hel pepper. 1 ss rødvinseddik. 1 dl fløte. 1 ts salt. Tilsett biffkjøttet og la det trekke rett under kokepunktet i 5-10 minutter. Duas Quintas 2014. Duas Quintas 2014. Årgang2014. Alkoholprosent14% vol. 1 kg ytre eller indrefilet av storfe, i strimler. 100 g chorizo, i biter. 1 gul løk, grovhakket. 1 rød paprika, i terninger. 1 neve hakket persille. 1 liten neve hakket oregano. 1 neve hakket basilikum. 1 laurbærblad. 1 ss hel pepper. 1 ss rødvinseddik. 1 dl fløte. 1 ts salt
200 g sopp, jeg brukte 150 g aromasopp og ca. 1 stk sjalottløk. Stekes i 5-10 minutter på middels varme. Paladin Refosco 2013. Årgang2013. Råstoffer100% refosco. Alkoholprosent12% vol. (2011). 2015. 2015. 200 g sopp, jeg brukte 150 g aromasopp og. 1 stk sjalottløk
1 ½ dl melk. 1 ts gurkemeie, kun for fargens skyld. 100 spekeskinke. BLONDE 11 ° P 17 IBU 4,5% alc / vol. 1 ½ dl melk. 1 ts gurkemeie, kun for fargens skyld. 100 spekeskinke
-) dyttet på noen norske jordbær og volá min første bløtkake. 2012 kl. 21. 4 dl Toro gluten fri fin melblanding2 ss potetmel½ ts salt2 dl sukker3 ts bakepulver1 dl margarin. 180 graderTid. 2012 kl. 21. 1 dl margarin. 180 grader. 2012 kl. 21
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.