05. Du
finner flust av veganske barer i helsekostbutikker (se etter de uten honning, yoghurt og lys sjokolade). Ulempen er bare at disse er så fryktelig dyre
16
eller
5
stk
16 barer
koster
160 norske
kroner
483, så
får du
5 i
avslag på første bestilling. Husk å holde deg på under 350 kroner tilsammen for varer og frakt (sjekk valutta først), så unngår du tollgebyr. Hvis du vil se andre ting jeg har bestilt fra i
Man får kombinasjonen mellom sjokolade&peanøttogsåpå denne måten. Som topping og pynt på proteinbarene miksa eg sammen peanøttmel, sukrinmelis, litt salt og vatn som eg tok i en liten plastpose
Pass på at ingrediensene er romtemperert. Karamell ogsjokolade sammen med herlige, salte peanøtter. Pyntet cupcakesene med kremen og toppet det hele medpeanøtterog mer havsaltkaramell
Bland alt sammen i en middels bakebolle, rør med en treskje og bruk slikkepott. Til alle sjokoladeogpeanøtt elskere, dere kommer til å elske denne oppskriften
Idag har jeg levert disse herlighetene , og responsen etterpå var helt fantastisk. Tilsett det tørre og det våte vekselsvis, start og avslutt med det tørre
Overrask dine nære og kjære med en liten oppmerksomhet på fredag. Med valentines day rett rundt hjørnet, ble jeg inspirert til å lage disse peanøtt- ogsjokoladefudge-hjertene
Avkjøles på rist. Rør inn grovhakket sjokoladeog grovhakket peanøtter sammen med melken. Søtt og salt, nydelig sammen i disse muffinsene, bare prøv selv, supert til turmat, supert til kaffen i solveggen og super til skoleavslutninger
La muffinsene avkjøles på rist. Mai muffins medsjokolade & peanøtt glasur. Bland deretter linfrømiksen medyoghurt, olje, finmost banan, melk (type melk velger du selv) og vaniljeekstrakt
Kjeksene trenger en stund å kjøle seg ned på, men vil være myke og gode. Ha i en scoop bakepro, vaniljeesens, opphakket sjokolade, litt salt, melk og vann
Hold et godt øye med barene og ta ut når de er faste på toppen ogsjokoladen er smeltet. Kombinasjonen av at det er utrolig lenge siden jeg har laget noe sjesk og at en kompis skulle på biltur i helga, gjorde at bakelysten kicka inn igår
La den smelte og bre den utover med en slikkepott. Hakk sjokoladenog strø den over karamellen. Smelt sukkeret i en kasserolle til det blir karamell (det kan klumpe seg veldig i begynnelsen, men det løser seg opp til slutt)Varm fløte og vaniljesukker i en annen kjele og tilsett det oppi karamellen
Eg og Terese slukte den før eg i det heile tatt fekk knipsa ett bilde, men oppskrifta husker eg og eg tenkte å lage den på nytt idag så eg kan dele den med dåkke, for den blei knallgod
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.