Jeg pleier å lage karamellsausen dagen i forveien, og frostingen mens cupcakesene avkjøles). De er saftig, har karamellsaus i midten og italiensk marengs frosting på toppen, det kan bare ikke gå galt
Hakk sjokoladenog strø den over karamellen. Smelt sukkeret i en kasserolle til det blir karamell (det kan klumpe seg veldig i begynnelsen, men det løser seg opp til slutt)Varm fløte og vaniljesukker i en annen kjele og tilsett det oppi karamellen
Strø over saltepeanøtter – ca. Finhakk sjokoladenog smelt den sammen med smør i vannbad. Nå skal jeg ta meg et glass vin, og ta på det guleforkledet som har måtte ligge på vaskerommet inntil i kveld
Kombinasjonen mellom sjokolade&peanøtt, salt&søtt er jo berre nydelig, og det heilt fantastisk at man kan lage sunne varianter som man kan nye med god samvittighet, kvardag som helg
Sjokoladecupcakes med vaniljefyll ogsjokoladebiter. Oppskrift og foto. The post Sjokoladecupcakes med vaniljefyll appeared first on Vakre Hjem & Interiør
Først i 4 timer på at karamellen skal stivne og så jaggu … Les videre → . Det er ikke så mye å si om denne terten bortsett fra at den en verdt den ventetiden det tar å lage den
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Dryss over med sjokoladedryss eller finhakket sjokolade, og topp med en halv valnøtt som pynt. Cupcaken er laget med brunt sukker og har deilig karamell frosting
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.