Ha vann i kjelen, og sørg for at sausen er god ogvarm. Serveres med godt brød og en frisk salat. Klipp opp kongekrabbebenamed en saks i passe stykker (helst over hvert “ledd”)
Grillet kongekrabbe serveres med toast og limemajones. Det er ihvertfall ikke noe hverdagskost, hvis man skal tenke på prisen, men vil du virkelig ha en god forrett eller en liten koserett, så prøv denne her, grillet med krydder smør og lime majones
H. v. i. s. d. u. –. o. m. e. g. f. å. r. n. b. ø. t. l. a. p. (. h. ). ,. j. N. k. F. 1. D. S. T. /. y. 2. M. K. B. L. U. R. G. c. V. 0. 6. -. E. 3. A. w. t g
Rens og del opp rødløk, hvitløk, sjalottløk og del fennikel i ringer. La grønnsakene surre til de begynner å bli myke, så tilsetter du vårløkog aspargesbønner
I denne retten har jeg gratinert kongekrabbemed blåmuggost ogvårløksmørog servert med en frisk salat og glutenfrie fine rundstykker med restene av vårløksmøret
Forrige gang jeg var hjemme hos mamma stakk jeg derfor innom oldemors hage å plukket med meg en pose epler, og nå var det på høy tide å bruke noen av de
Her følger oppskriften på varm quinoasalat, servert med en tykk og god yoghurtdressing. Bland deretter inn rødløken og cherrytomatene i dem varme quinoa- og kikertblandingen
Prøv å bytt ut pizza eller taco med denne varme salaten til neste fredagskos. Rist pinjekjerner og store biter av valnøtter i en varm stekepanne til de begynner å bli gylne, hell de over i en skål og sett de til sides
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.