Del opp brokkoli og purre i små biter, og surr i kokosoljen sammen med erter på lavvarme. Har derfor fått oppskriften av Sara til dere, og håper dere vil kose dere med denne i vintermørket
Kankskje du ikke liker smakenavappelsin, og synes det er mye bedre med en bringebær ostekake. Jeg har smakt mange ostekaker med bixit, oghavregrynsbunn
Nydelig formkake med masse smakavappelsin. Blogg. Formkake medappelsinsmak. vekselvis i eggedosisen det "tørre" og det "våte" og kremosten i biter under omrøring
Lag en mos av ingefæren, finhakk hvitløken, revet skall avog saften avappelsinen, finhakk chilien og bland alt og legg det i en bolle med kyllingbitene
Nydelig Granola medsmakavAppelsinog vanilje. Sødmen fra Appelsin gjør seg virkelig godt sammen med vaniljen, og bare et lite hint av kanel topper det hele
Strø salt og pepper på kjøttet og ha smør i stekepannen, la smøret bli nøttebrunt før du legger i kjøttet, jeg legger først i en entrecote og venter litt før jeg legger i den andre, da holder smøret i stekepannen på varmenog du får kjøttet fint stekt
Finmal mandlene og bland det sammen med sukrinmelisen i en bolle. Visp sammen flytende søtning, eggehviten, appelsinsaftog revet appelsinskall i en annen bolle, hell det våte over det tørre og kna sammen til marsipan, rull kuler/stenger i den størrelsen du vil og rull i sjokolade
1 rå kylling eller kyllinglår4 gulrøtter8 sjalottløk4 fedd hvitløk1 appelsin1 halv sitron3 ss olivenoljesalt/pepper1 ss kyllingkrydderfrisk blad persille2 dl eplejuice eller hvitvin1 dl vann1 stk knorr kyllingfondRens kyllingen for ben og skinn, og skjær ut filetene og lårene, legg disse i en ildfast form, ha olivenolje i bunnen, legg kyllingbitene oppå oljen, skrell gulrøttene, del de i større biter ,og legg løken og gulrøttene og hvitløken rundt kyllingen, ha på krydder, del appelsinenog sitronen og legg rundt kyllingen. Stek kyllingen midt i ovnen på 200 gr, først 15 min, så tilsettes eplejuicen, vann og fonden som jeg har gitt et oppkok først, så stekes formen videre i ca 45-50 min. Server med kokte poteter, ris eller pasta 1 rå kylling
Kaken kan serveres som den er, med is eller krem og kan pyntes med ekstra appelsinskallog melis. Når ris og melk er avkjølt tilsetter du de sammenvispede eggeplommene og likøren
Vi har alltid laget serinakaker etter min kjære bestemors (♥) oppskrift, og her om dagen hadde jeg lyst til å prøve å sunnifisere disse elskbare kakene litt ved å bytte ut noen av ingrediensene med sunnere varianter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.