Det er jo ikke noe han skal få lenge, siden det er fare for overvekt da, men i en overgangsperiode til han spiser mer grøt enn bare smaker litt på skjeen, hvor mesteparten havner i ansiktet hans
Det dreier seg mest om rester og uinteressante rydde-runder i kjøl og frys. Det kommer kanskje av at det ikke er så mye nytt på den fronten i det nye året
Lurer på om de har vår-glühwein da. Dette er veldig voksendrikke, et glass holder i massevis da den er full av rom, Harveys Bristol cream, rødvin,honning, kanel, brunt sukker og appelsin
Lovet dere oppskriften på denne, og jeg må bare si tusen takk for god oppskrift suntoggodt♥ Det kan vel ikke bli enklere å få i barna våre fisk enn å lage en slik grateng som dette selv om både Max og Leo er glad i laks på tallerkenen
Husk at du må sjekke innboksen din og bekrefte e-postadressen din etter at du har fylt ut skjemaet. I dag er siste sjanse til å bli med i trekningen av denførste konkurransen
Bruk en stavmikser eller foodprosessor til å lage en helt jevn BBQ-saus. Surr løk og chili i en liten kasserolle i en god klunk med olje i 5-10 minutter, til løken er blank og myk. Ha i resten av ingrediensene, kok opp og la småkoke i 30-40 minutter. Gul løk - 1/2 stk Hvitløk - 2 fedd Rød chili - 1 stk Olje - 1 ss Ketchup - 2 dl Eplecidereddik - 3 ss Worchestershiresaus - 2 ss Brunt sukker - 3 ss Røkt paprikakrydder - 1 ss Kajennepepper - 1/2 ts Salt - 1 ts Pepper - 1 ts
Short rows hælen er ganske grei sidenden strikkes likt både tå-opp og topp-ned. Ble så fristet av Sylvia (Kanel og sukker) sine fine Mars -og Aprilsokker at jeg måtte rett og slett sette i gang
Noen måltider denne uken. Som mange som følge mej veit så he ej siste tida ( sia oktober) stått still på 72-73 kg. Dei fleste dagane he ej logge på 8-12 g karbohydrater per dag
De sendes ut per e-post hver helg og vil du motta disse kan du melde deg på skjemaet over eller helt nederst på siden – eller inne i innlegget om det aller første postkortet
Tittelen yter ikke retten full rettferdighet, for her er de grønne linsene smaksatt med en slags urte- og sitrondressing som gir det hele en utrolig dybde og friskhet
Husk at du må sjekke innboksen din og bekrefte e-postadressen din før du mottar noe som helst. En liten oppsummering og de fem mest populære blogginnleggene fra måneden som gikk
Etter koking og påfølgende avkjøling kan den bakes, stekes eller grilles. Jeg hadde hverken smakt eller laget noe med det før, så dette ble første gang – men definitivt ikke siste
Det er mulig du må i spam-mappa for å finne denne. Man kan også melde seg på en tjeneste som automatisk sender en e-post hver gang det er et nytt innlegg på bloggen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.