Etterhvert som han ble vant til smaken, så gjorde jeg grøten tykkere og lagde større porsjoner. Men, siden vi fortsatt var på ferie da vi begynte medgrøt, så falt valget på Holle Hirsegrøt
Fyll den med alt mulig av grønnsaker, pølser, fisk osv. Så heller du gryten med fiskebitene over i en ildfast form og tilsetter eggehvitene (disse må du røre forsiktig)
Mandel og nøtte-mel grøt er en god og mettende grøt som holder deg stappmett i flere timer, og passer dermed bra for eksempel til frokost eller som kveldsmat
I dag er siste sjanse til å bli med i trekningen av den første konkurransen. Salatgrønnsakene blir bare bedre for hver dag som går, her er årets første fra min kant
Det begynte med lanseringen av bloggens engelske versjon A kitchen in Istanbul. Den har siden blitt oppdatert parallelt med denne bloggen, som samtidig også fikk en aldri så liten makeover med nytt design
Surr løk og chili i en liten kasserolle i en god klunk med olje i 5-10 minutter, til løken er blank og myk. Ha i resten av ingrediensene, kok opp og la småkoke i 30-40 minutter
Uansett ka ej gjor så ville vekta ikke bevege sej, og når man he vore så streng med dietten som ej he vore så blir det fort mye fustrasjon inne i bildet
Det første av postkortene fra Istanbul ble lagt ut på bloggen. Men til helga håper jeg dere følger med for da har jeg noe spennende – og litt annerledes enn det jeg har gjort til nå – på gang
Polenta er et glutenfritt mel som man kan lage til en tykk og gul maisgrøt. Jeg hadde hverken smakt eller laget noe med det før, så dette ble første gang – men definitivt ikke siste
Høst = grøttid for meg, og selv om vi har hatt en fantastisk deilig høst frem til nå, og rene juli-temperaturer de siste dagene, har jeg funnet frem Grøtboka mi
Jeg vet ikke med dere, men jeg er en grøtperson. Er dere ikke helt kjent med jungelen av kunstig søtning kan jeg anbefale sukrin+ eller sukrin gold, som er de produktene jeg bruker mest
Soldagene blir stadig flere, fikentreet i bakgården har fått nye skudd og – ikke minst – de første fruktene og grønnsakene fra den nye sesongen er endelig ankommet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.