litt kanel og kardemomme. Røres godt sammen og stekes i vaffeljern, smør jernet med kokosolje. *Velg alltid økologiske ingredienser om du har mulighet til det 4 egg
kanel og kardemomme. Kjøres sammen i blenderen og stekes i smurt vaffeljern. 3 plater med nydelige vafler. 40 gram "mel" - brukte jyttemel/soyamel. 40 gram "mel" - brukte jyttemel/soyamel
Det blir ikke så mye blogging for tiden, været er jo så nydelig her på Østlandet denne sommeren at det går med mye tid ute, hagen har fått et løft, huset har blitt beiset, og jeg har begynt på en kjøkkenhage, som foreløpig bare inneholder jordbær og rabarbra, en bra start da i hvert fall
Dette skulle da være en sjokoladekake som måtte være uten melk, uten egg ogglutenfri. Denne kaken har finpusset en del ganger slik at både smaken og konsistensen blir bra
Terten har en glutenfri bunn med en nydelig mandelkrem som fyll. Terten er uten sukker, egg og melk. Den er altså cøliaki- og diabetesvennlig, og vegansk
Server med ønsket pålegg, gjerne syltetøy og marmelade. Jeg brukte soyamelkuten smak. Her får du oppskriften på et kjekt allergivennlig brød utengluten, melkeprodukter og egg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.