Legg brødbitene i formenog vend dem over slik at hele brødet dekkes av røre. Mange som ikke spiser gluten vet jo hvor fort glutenfritt brød blir tørt, så i stedet for å kaste mat (fy-fy), så kan dere lage denne lekre godbiten
Har du ikke laktoseintolleranse eller noe formfor melkeallergi anbefaler jeg å bruke vanlig melk. Denne oppskriften på scones fant jeg på baksiden av en pakke med rismel, så har jeg bare endret litt på den så den passer bedre til mitt bruk
Skjer en kniv rundt mellom formenog kaken kaken, og ta av papiret. Har man bunnene klare er det bare fantasien som setter grenser for hvilken kake du kan lage
Like gode til frokost som en kalorilett kveldskos. Jeg har allerede advart dere om at i forbindelse med ferdigstilling av onlineprogrammet Din sunne Livsstil så kommer det til å komme en oppskriftboom på bloggen i dagene framover
Og ekstra stas er det så klart å ha med seg både Daniel og Vilde. Værvarselet lover ikke så godt, men at vi skal rekke å få med oss Bong Bong land, en dag i København og Tivoli er jeg sikker på
Rør inn nøttemelet litt og litt Fordel massen i bunn av en springform. Sett til avkjøling Visp fløten til krem Bland så sjokoladepuddingen og kremen sammen til en sjokolademouse
salt og pepper. salt og pepper. Røres sammen og la det svelle i 1 time. Trill små rundstykker og stek de midt i ovnen 1 time ca på 160 grader. 1 time Trill små rundstykker og stek de midt i ovnen
For øvrig har jeg erfart at mage og tarm har reagert positivt når jeg har spist en porsjon quinoa over tidsperiode når jeg har spist det mange dager på rad
Kjør egg og cottage cheese i en blender, tilsett resten av ingrediensene og bland godt sammen. Trill 10 sconesog legg de på en stekeplate med bakepapir
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.