Slagordet mitt er jo - Det skal være lett å leve sunt. Tilsett melet og elt deigen godt i minst 10 minutter - VIKTIG for godt resultat. Sett ovnen på 220 grader - varmluft Følg instruksene i video. La knutene etterheve i 15-30 minutter Stekes på midterste rille i 10-13 minutter Dagens frokost faktisk
Ha alle ingrediensene i en bakebolle, men hold av 1-2 dl av vannet. Posted by torill. Tweet. Jeg er på ingen måte noen stor brødspiser, men noen ganger må jeg bare ha brød
I tillegg inneholdt de peanøtter- som vi er allergiske mot. Kjør dette i blender til det blir finmalt- hjelp gjerne til med en slikkepott underveis for å få med alt som samler seg nederst i blenderen
I denne uken er det forresten 20 % rabatt på Rema 1000 på all ferskvare (når du har Æ- appen ) , så da kan det være lurt (visst du har mulighet til det) å handle inn litt ferskvare mat. Stek alt i ca 5 - 7 minutter , squashen skal være myk, da er det ferdig
Dette er en fantastisk god suppe som faller i smak hos både store og små. Den orginale vichyssoise stammer fra frankrike og serveres som oftest kald, men jeg velger å servere den varm – i hvert fall nå i den … Fortsett å lese →
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
banan ) - den blir akkurat som softis, men den smelter fort så her gjelder det å være rask. Hei. Da er vi noen dager inn i desember og julestria er i gang
- Trene to økter i uken- Ligge på et kalorinivå på MAX 2000-2200- Holde alkohol til helgene (bortsett fra festival) - Total godte/potetgullstopp- Måledag
Følger du en strengere lavkarbo diett er sannsynligvis kikertmel på “nei-listen”. Jeg spiser ikke kikertmel hver dag, men kanskje til 1-2 måltider i uken. Ca 10-15 minutter. Nyhetsbrev sendes ut 1-2 ganger per måned
Dette er enkel husmannskost, utrolig lett å lage, og fint på en søndag eller på en vanlig ukedag. Du kan bytte ut medisterdeigen med en annen kjøttdeig eller rent kjøtt, men jeg sverger til denne oppskriften
Stekes i varmluft på 170 grader i 45-60 min. Har du problemer med å få knekkebrødene skikkelig sprø kan du de siste 10-15 minuttene snu dem på stekeplaten og stek med undersiden opp
I perioder har vi dilla på hjemmelagd 80 - tallspizza (tykk tykk bunn med maaaasse fyll), kyllingpizza, parma+parmesan pizza, frossenpizza = you name it. Kjevle deigen til 2-3 mm tykkelse uten å heve deigen. Stekes på 220 grader i ca 4 min i vanlig stekeovn, eller 2-3 min i pizzaovn. Stekes i vanlig ovn på 220 grader i ca 8-9 min, eller 3-4 min i pizzaovn. 2-3 min i pizzaovn. 3-4 min i pizzaovn
4-6 kryddersildfileter3 ½ dl sukker4 dl vann2 dl eddik 7 %1 stor rødløk i syltynne skiver1 ss hel sort pepper1 ss rosa pepper1 ss syltet grønn pepper1 ss sennepsfrø. 4-6 kryddersildfileter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.