Urtedipp til fiskepinner
unleo
unleo

Urtedipp til fiskepinner

  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1,5 dl majones
  • 0,25 stk sitron, saften av
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • (2 stk små sylteagurker)
  • 1 ss kapers
  • 2 ss fersk persille, hakket
  • 2 ss fersk dill, hakket
  • 1 ss fersk gressløk, hakket

Instruksjoner

    1. Ha majones i en bolle. Tilsett en skvis sitronsaft, salt og pepper og rør sammen.

    2. Finhakk sylteagurk og kapers og bland inn.

    3. Hakk urtene og bland inn. Smak eventuelt til remuladen med mer sitronsaft for en friskere variant.

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.