De gjennomstylede, pent sminkede jentene, den trillende latteren, de fjonge pikene i jeans, påfallende like, uniformerte i all sin unge skjønnhet og vitalitet
Ungene skal flytte hjemmefra en dag. En av de tingene som man kan lære ungene er Multifunksjonskaken. Kaken stekes i 25 - 35 minutter på 175 C. Pass på og stikk en pinne i midten for å sjekke etter 25 minutter
Skinke, pølsebiter eller kjøttboller fungerer også supert. 3-4 laurbærblad. 10-12 skiver med salami (vanlig salami som du har på brødskivene). La dette småkoke/trekke i 3-4minutt før du serverer. 3-4 laurbærblad. 10-12 skiver med
når ungen kommer hjem med de kjente "første halvåret sykdommene fra barnehagen". Ha så i kokosmelken, buljongen og gurkemeien og la det koke i noen minutter før du tilsetter grønnsakene
Vi er forsiktige med saltet på grunn av ungene, så jeg brukte ¼ ts salt og ¼ ts pepper. FacebookTwitterTumblrPinterestE-postMerPocketGoogleRedditLinkedInSkriv utLik dette
Denne oppskriften er fra unge og talentfulle Tieghan som har bloggen Half baked Harvest. Sett koppen i mikrobølgeovnene i ett - to minutter på full effekt
De er fyldige på smaken, ungene elsker de, og de smaker skikkelig godt. Stek de til de har fått en fin stekeskorpe på hver side (et par minutter) og lag brun saus eventuelt tomatsaus som du etterpå kan legge de i
Her har du en virkelig skjønn kake, ja - dette er faktisk en av de aller beste kakene jeg vet om. Den tåler å stå kjølig i et par dager, men er etter minmening ikke så fin å fryse siden fromasjen da kan korne seg og bærlokket blir rennende når det tiner
Ovnen sto på 180-200 grader C. Kjernetemperaturen på hjort bør ikke være over 55 grader C etter minmening. Når den nådde det, tok jeg den ut, satte formen på en rist, og lot den hvile i 30 minutter. Ikke vær redd for at den skal bli kald, det skjer ikke på 30 minutter. 15 minutter. Bakte dem i ovnen i 5-10minutter på 200 grader. FacebookPrintMoreGoogleTwitterTumblrRedditLinkedInSkypePinterestEmail 5-10minutter på
I dag skulle ungene ha hjemmelaget hamburger til middag. Men i min bedagelighet ble det en loff. 6 egg - Piskes til dobbel størrelse - god og luftig. 5 dl yoghurt med minimum 10% fett - Tyrkisk eller russisk yoghurt går fint. 4 dl pofiber - fås kjøpt i helsekost og på Rimi. 2 ss Alfalfa frø - i originaloppskriften ble det brukt valmuefrø. Stekes midt i ovnen på 175 grader i ca 50 minutter
Det var kjempegodt, og ungene elsket det. 10 minutter. Tar jo helt av her med oppskrifter om dagen. Jeg har ikke helt blogglyst om dagen, så da blir det slik
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.