Rør ut maizenna med litt kaldt vann, ha litt av den varme suppen i, og tilsett blandingen i suppen. 4 ferske sjampinjong i skiver ( her kan du bruke shitake sopp hvis du vil)
Hvis du bruker et andebryst kan du godt rute/skråskjære skinnet for å få en stilig og sprø skorpe. Du kan bruke annen olje å steke i, men i denne retten er sesamoljen med på å gi en ekstra god smak
Men vi har prøvd å hente litt julemat inspirasjon fra våre naboland Sverige og Danmark. I Sverige lager de skinkestek og lutefisk, mens i Danmark går det mer i fjærkre som kalkun, and, gås og noen har også fleskestek
Flyndrefilet og hvitting kan også brukes. Løft potetene opp av vannet og over i et dørslag, eller aller helst på en rist, (ikke hell alt over, da kan potetchipsen falle fra hverandre) slik at de blir dampet tørre
Slik lager du Cookies and cream osteiskake med salt karamell. Vend kremen inn i eggeblandingen. Vær forsiktig når du rører, men pass allikevel på at alt blir godt blandet sammen
Thailandsk biffsalat. Så er vi inne i den siste uken i januar og vi har bare en vintermåned igjen før det blir vår Jeg er fortsatt inne i en periode hvor jeg ikke har lyst på så mye kjøtt, men mer kylling og fisk
Stuffing er ikke min greie til and, men dersom vil du ønsker å stuffe andren kan du gjerne bruke en blanding av svisker, eplebåter, løk, hvitløk, chili, sitron, stjerneanis og kanelstang
Music and shots for everybody. Epler inneholder næringsstoffer som kostfiber som er viktig for fordøyelsen, kalsium, kalium, fosfor, magnesium, vit C + en rekke andre mineraler og vitaminer i mindre grad
Ukens sunne søtis. sukkerfrie brente mandler. Ha i mandlene og bland godt. Tilsett smøret, og eventuelt krydder, og la dette smelte sammen med de andre ingrediensene
Denne uken vil jeg spesielt nevne fiskeretten på tirsdag. Ha en fin uke alle sammen. Så er vi kommet til uke 10 allerede, og vi er inne i den første vårmåneden. Mandag 7
Hva man bruker ølet til. Ukens Øl. Ukens øl15. november 2014 av Vidar Pedersen 2 Kommentarer Ukens øl er det belgiske Rochefort 8. Klostret er et av syv kloster som får kalle ølet sitt for trappistøl og de brygger cirka 18 000 hektoliter øl per år. Den siste ødeleggelsen skjedde i 1789 og den siste gjenoppbyggingen var i 1887. Øl-produksjonen ble gjenopptatt i 1899. belgia, Rochefort 8, Ukens øl, Øl 2014 av Vidar Pedersen 2 Kommentarer Ukens øl er det belgiske Rochefort 8
Ukens sunne søtis. Bananlapper med julekrydder. 01. 12. 2016 - 09. 21 Ingen kommentarer. Endelig er det 1. desember og hva passer vel bedre enn å kickstarte julemåneden med sunne og smakfulle lapper med julekrydder
Start by mixing the flour, corn starch, baking powder, vanilla sugar and salt in one container. Then combine the brown, white sugar and the butter in another bowl with a handheld mixer or with your hands
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.