Så er vi inne i den siste uken i januar og vi har bare en vintermåned igjen før det blir vår Jeg er fortsatt inne i en periode hvor jeg ikke har lyst på så mye kjøtt, men mer kylling og fisk
Bunnen blir litt høyereellerlavereetter hvor stor kakeform du bruker. Denne kaken kan varieres i det uendelige, den blir uansett fortryllende så lenge man holder seg til "den hellige treenighet" i kakeverdenen
Så er det en ny uke igjen, og plutselig er det blitt april. April er favorittmåneden min, da blir vårtegnene mer synlige og sommerenkommer stadig nærmere
Ukens sunne søtis. Bananlapper med julekrydder. desember og hva passer vel bedre enn å kickstarte julemåneden med sunne og smakfulle lapper med julekrydder
Du kan brukestrimler av biff, kylling eller svin. Denne oppskriften har jeg blogget tidligere og den er faktisk en av de mest populære snikgjestoppskriftene
Deretter tar du oppi smør og bruker en stavmikser til å få en glatt blanding. I dag ble det stekt torskefilet med hjemmelaget ertestuing og kokte gulrøtter, salt og pepper
Ønskerdere alle en fin og stressfri uke og førjulstid. Selv nå når vi går inn i julehøytiden og det blir mye hygge og god mat fremover, er det hverdager innimellom hvor det kan være greit med noen idéer til hva man kan spise
Så har vi nesten kommet fram til mars allerede, jeg ønsker våren velkommen av hele mitt hjerte. Jeg fortsetter med minst en vegetardag i uken og minst en fiskedag
Trikset bak en ordentlig god gulrotkake er å bruke mye gulrøtter (helst økologiske, de er ofte søtere), grovt mel, brunt sukker, mye krydder og forhåndsristede valnøtter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.