Oppskriftene har stor bredde, vi har sett alt fra piroger, pizzaboller, overdådige festkaker, friske og fargerike ostekaker og andre dessertkaker med spennende fyll, søt gjærbakst med ulik form og smak, cupcakes, muffins, paier, gulrotkaker, eplekaker og brownies – blant mye annet fristende
Vi har alltid fått høre at Kiosken på Nesset har Norges beste softis. Jeg må innrømme at jeg etter jeg ble voksen såvidt har vurdert om ikke det kan være selve nostalgien som gjør at dette fortsatt er Norges beste softis
Fårikål er Norges nasjonalskatt. Det er noe av det beste jeg kan få servert til middag og noe jeg siklet langt etter i alle de år jeg sverget til vegetarismens gleder
Nå skal Bremykt Steke og Bake kåre Norges Beste Bakst 2015. Av flere hundre innsendte bidrag, vant jeg Norges Beste Bakst 2014 med min Saftige Eplekake. «Blant alle bidragene var det Tove Holters oppskrift på en saftig eplekake som stakk av med tittelen «Norges beste bakst» i 2014. Nå skal jeg få være med i juryen til Norges Beste Bakst 2015, og jeg gleder meg til å se alle de gode idéene som kommer inn. Fjordland står bak blant annet Bremykt Steke og Bake og konkurransen «Norges beste bakst», og dette innlegget er skrevet i forbindelse med et samarbeid jeg har med dem etter at jeg vant konkurransen i 2014
*det er Norge i rødt, hvitt og blått*Selvfølgelig må vi ha god bakst i rette stemning en slik dag. Jeg brukte bringebær og blåbær for å få frem Norges flotte farger
Hva er egentlig Norges nasjonalrett. er norges nasjonalrett. Denne tallerkenen ser nesten lik ut, for nå er det en gang sånn at ettersom pasta har blitt norges nasjonalrett (etter min mening) er det vanskelig for mange å løsrive seg fra denne hovedingrediensen på middagstallerkenen
Ikväll startar Hela Sverige bakar 2015 och liksom tidigare år är det 12 hemmabagare som kommer slåss om titeln bästa hemmabagaren, och om att, precis som Alexandra fick göra förra året, ge ut en alldeles egen bakbok
Over halvparten av Norges befolkning spiser ribbe på julaften. Hos oss har tradisjonen egentlig vært kalkun, men siden min kjære kone er fra "ribbe-land" prøver vi noe nytt i år
Norges einaste glutenfrie bakeri. Bakefri gir mange tilbake gleda etter å ha fått diagnosen cøliaki. Her kan du lese eit intervju i E24 med Tove som driv bakefri i Kirk
Nøttebunn. 2 eggehviter. 100 g sukker. 130 g malte hasselnøtter/mandler. Still stekeovnen på 180 grader. Legg hasselnøttene på et stekebrett og rist de i 5-10 minutter, fjern skallet med et fuktig kjøkkenhåndkle
grunnen til at DU leser dette er jo kun fordi at du sikler etter oppskriften på Norges beste vafler. tror faktisk at Norges beste vafler også er Norges enkleste vafler
Den er utrolig god og kombinerer både søtt og salt – noe vi liker veldig godt. Vi hørte den en gang på radio, hvor den ble kåret til Norges beste salat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.