( Dette er lettere å få til om du stryker litt av melblandingen på ett skjærebrett og legger massen opp ned og så drar av bakepapiret og stryker mel over delighten og kniven før du begynner å dele den opp )
Jippi , jeg kan lage TurkishDelight. 9) Ta formen ut av kjøleskapet og løft delighten over på ett skjærebrett. 11) Dypp en skarp stor kniv i melblandingen og del delighten i fine firkanter. 13) Legg delighten lagvis i en plastboks med bakepapir / matpapir og godt med mel mellom lagene. 14) Sett på lokket og sett delighten i kjøleskapet 24 timer
Hvis du vil tjuvstarte julefølelsen, kan du lage disse marsipankonfektene. Et streif av frisk bringebær og lakris gjør de litt mer spennende enn den tradisjonelle julemarsipanen
Her kommer fremgangsmåte på å lage en god ris. som alle klarer å lage. Bildene er fra ulike ganger jeg har laget ris, så det er derfor det er forskjellige gryter/variasjoner
NorskNakkekoteletter1 løkRevet ost2 dl fløte1-2 ss tomatpuréoreganotimiansalt & pepperbasilikum(andre krydder etter eget ønske)- Brun/stek kotelettene og skjær beina vekk etterpå
"The soul of sweet delight. 15. 07. 2014. Disse vaniljecupcakesene er pyntet med en veldig populær, amerikansk marengskrem som kalles "Angel Feather Frosting"
Jeg begynte på oppgavene foran meg, men merket at blikket stadig ble dratt bort til kokeboka "Miss Dahl´s Voluptuous Delights"(Skrevet av modell Sophie Dahl, barnebarnet til Roald Dahl)
Meiwei, Zebrino, Gardeners delight. Skjær opp tomatene og de andre grønnsakene og legg alt i en bolle. Press over sitronsaft, hell på olivenolje, dryss over finhakket sitrontimian, salt og pepper
1-2 ts happy delight. 1-2 ts happy delight. Det er supermatens dag i dag, og jeg startet min morgen hjemme hos Supermatens far her til lands, John Opsahl
Hvis du vil kan også ha i kokosolje eller happy delight om du ønsker å få deg mer sunt fett. Vet dere også liker smoothies så i dag har jeg laget en grønn proteinrik supersmoothie med spinat blant annet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.