Noen dråper presset sitron (Kan sløyfes). Dette er det beste syltetøyet jeg vet, sødmefylte bringebær sammen med litt "syrlige" rips, fantastisk på skiven, fantastisk på boller og vafler
Jippi , jeg kan lage TurkishDelight. ( kan spises med en gang). -). ( 60stk). 1) Kok opp vann og sukker. 2) Ha i saften av appelsin og sitron og la blandingen småkoke i 20minutter. 3) De siste 10 minuttene av koketiden legger du gelantin platene i kaldt vann. ( De skal ligge i 10 minutter i kaldt vann ). 4) Etter 20 minutter tar du den kokende laken av varmen og tilsetter en og en gelantinplate opp i laken under rask omrøring med visp. 5) Tilsett konditor fargen. 6) Hell så den varme blandingen opp i en liten langpanne / form kledd med bakepapir. 7) La formen stå ute i romtemperatur til den har romtemperatur. 8) Sett så formen i kjøleskapet i 24 timer, i en tett pose. 9) Ta formen ut av kjøleskapet og løft delighten over på ett skjærebrett. 10) Bland sammen maizena mel og melis i en plastboks. 11) Dypp en skarp stor kniv i melblandingen og del delighten i fine firkanter. 12) Vend firkantene i melblandingen til de er godt dekt. 13) Legg delighten lagvis i en plastboks med bakepapir / matpapir og godt med mel mellom lagene. 14) Sett på lokket og sett delighten i kjøleskapet 24 timer. 15) Oppbevares i kjøleskapet
Rips og bringebær. Og noen bringebær eller rips på toppen sammen med sitronmelisse. Rips og bringebær. 1/2 dl melk. 4 1/2 dl hvetemel. 3 dl rips. Strø over 3 dl renset rips. 1/2 dl melk. 4 1/2 dl hvetemel. 3 dl rips
Bland inn bringebær og sukrinmelis - smak til om du vil ha i mer søtning. Hell gelatinen i en tynn stråle i bringebærblandingen, mens du røren hele tiden
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
400 gram bringebær300 gram bjørnebær100 gram sukrin0,5 dl splendaHa alt oppi ei panne og kok opp. Bringebær innholder 3,2 g karber pr 100 g,bjørnebær innholder 4 g karber pr 100 g. ) 400 gram bringebær
Altså, sjokkis (i form av ekte kakao) er bra for cellene. Å bruke avokado eller banan (eller begge) som base i smoothies får man den gode kremete konsistensen, slik at den kan spises med skje
Rørte bringebær med tykk konsistens. Jeg hadde ikke planer om å blogge disse bringebærene,men vet du,de ble så inn i hampen gode,at jeg bare MÅTTE dele
Dryss med bringebær. 3 kopper mel (du bruker en liten 0, 5 til 1 kopp mer IFTH deigen er fortsatt for rennende). 200 g bringebær. I bollen av en kjøkkenmaskin utstyrt med blander, bland sammen 2 kopper hvetemel, instant gjær, 1/4 kopp sukker og salt. 3 kopper mel (du bruker en liten 0, 5 til 1 kopp mer IFTH deigen er fortsatt for rennende). 200 g bringebær
Frokost/ kveldsmat, Lunsj, Smoothies og shakes, Sunt og godt. ). Bringebærene og limen gir syrlighet og jordbær, sukkerfri saftkonsentrat og vaniljeyoghurt balanserer det syrlige med litt sødme
I dag skal jeg dele min oppskrift på disse herlige bringebærmakronene. Bringebærsjokoladefyll. *Kok opp bringebærene og sil dette over sjokoladen i bollen
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.