Dette skal være en perfekt mengde til antall fiskeboller i pakken. Lofoten Hjemmelagde Fiskeboller. Når sausen har kokt godt opp og blitt tykk, smakes den til med muskat, salt og sitronsaft
Nå trenger du ikke forlate hjemmet for å tilberede en deilig sushitallerken. Lofoten Sushilaks. Bruk en skje til å posjonere mengde ris før du forsiktig former risballen til en avlang/rund risball med hånden
Chicken Tikka Masala, fullkornsris, hjemmelaget chapati og en dash yoghurt naturell. Man behøver hverken et skap fullt av forskjellige krydder og å tilbringe flere timer på kjøkkenet
Fredagskake på jobben er egentlig en glimrende anledning til å prøve nye kakeoppskrifter. Sjokolade og ost er jo nesten bare nødt til å bli bra, og for å være på den sikre siden, skal det også være noen spiseskjeer med likør
Turentil den nyåpnede mathallen i Oslo. Kaloribehovet mitt er større enn den gang, så jeg har vært nødt til å fikse litt på denne for å kjøre den mer energitett
Laks og ørret er fet fisk som krever mye syre og friskhet av saus og/eller tilbehør. Lofoten Hvitvinsaus med sitron og bladpersille er derfor et perfekt følge
Lammekjøtt kan brukes til mye. Det er en måte å steke kjøttet på som gir alle smakene i kjøttet og det krydderet og de urtene/grønnsakene som er i gryta, en masse tid til å utvikle seg på
Pai med Lofoten røkelaks servert med rømme og en herlig paibunn. Lofoten Røkelaks i skiver. 300 gr Lofoten Røkelaks. 100 gr revet ost til topping. Kna alle ingrediensene til paideigen sammen, pakk den så godt inn og la den hvile i 20 min. Stek 15-20 min ved 175 grader til det er gyldent. Strø på revet ost og stek videre på 175 grader til eggestanden er stivnet (cirka 15-20 min). 300 gr Lofoten Røkelaks. 100 gr revet ost til topping
Først en herlig turtil Røyningsbu på Karmøy med barnebarna på formiddagen og så til Heggeligfjell i Tysvær på ettermiddagen med min gode turvenninne Helene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.