Nystekte skillingsboller med kanel i svingene og sukker på toppen. Plutselig er kjøkkenet fullt av familiemedlemmer, venner, slektninger, naboer og loddselgere som «tilfeldigvis» stikker innom i håp om å få hendene på en nystekt luftig, og velsmakende skillingsbolle med masse kanel i svingene og et deilig sukkerlag på toppen
Og det har jammen vært mye prøving og feiling før jeg kom frem til denne. Glutenfri bakst blir mindre luftig enn bakst med gluten, og boller vil man selvfølgelig ha luftige
God lørdag alle sammen. Jeg håper dere nyter den vakre høstdagen vi har i dag. I dag har jeg bakt noe så enkelt som kanelboller – dette er en “all time favourite” her hos oss
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
i stall og stue. Lucia dagen var i går og vi er halvveis i desember alt. Og jeg har så sinnsykt lyst til å se han med hvit skjorte og sånn stjerne hatt
Vi tok tidlig kveld, siden både føtter og hoder var slitne etter først en lang bil tur, og masse trasking rundt i de forskjellige byene før ankomst til hotellet
En skikkelig god og kjapp treningsøkt. Biff med ovnsbakt grønnsaker, potetskiver og avokado. Jeg skar poteter i skiver, la de på en bakeplate og hadde over salt, pepper og hvitløkskrydder
Inspirert av min søster Hilde måtte jeg bake noen skillingsboller. Jeg har min egen oppskrift på skillingsboller, men tenkte jeg skulle prøve en annen til forandring
Snart er det påske, vi skal ha fri og håper å få vært masse på tur ♥. Og på tur er det kjekt å ha med noe ekstra godt, så da har jeg og lillegutt bakt igjen
Smelt smøret i en kjele og tilsett melken. litt av deigvæsken og rør slik at gjæren løses opp. inn litt og litt av melet til du får en glatt og smidig deig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.