Så er det bare å bre fyllet utover kaken og vil du gjøre som svigermor, så deler du kaken i to og legger et lag av det nydelige fyllet inn i kaken før du dekker det hele med resten av fyllet
Jeg bruker også mer mel enn i oppskriften fordi deigen blir løsere i løpet av bløtleggingstiden må dermed gjøres ganske fast før den skal stå og langtidsheve
Bruk en god jernpanne, ha i rikelig med smør, sett varmen på sånn passe høy og begynn stekingen. Jeg har gjort litt om på oppskriften til svigermorog funnet at disse smaker helt himmelsk gode
På toppen koste vi oss med appelsin, kvikklunsj og kaffe. Tur til Gursligruvene og besøk av paps. En av våre felles interesser er å gå tur (selv om han kanskje er hakket mer utholdene på langtur)
Her er vi klare for tur - sammen med fetteren min og hans familie. Heldigvis var den nye senga ganske så enkel og montere - ihvertfall med god hjelp av Torgeir
Luftig sukkerbrød fylt med romkrem, melisglasur på toppen og kremsprøyt langs kantene. Kan det passe bedre enn å markere et slikt jubileum med en rosa kake
Senk temperaturen til medium. Erik er en mester på kjøttkaker, medisterkakerog andre farsekaker. Erik tar utgangspunkt i en oppskrift fra en marokkansk bok, og sammen finner vi spennende tilbehør og justerer oppskriften til vår smak
Den er også god med krem og den pleier jeg å legge under bærene, men jeg var tom for fløte. Hvis noen lurer på hvorfor kaken ser ut som den gjør er det fordi bakepapiret er blitt lagt i formen i et stykke og trykket ned rundt kanten
Pass på at det blir i riktig temperatur i forhold til gjæren. Jeg ble så inspirert av min Svigermor, som er så flink til å bake, safte, sylte og igrunn alt som har med å lage ting på kjøkkenet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.