Smør og sukker røres hvitt, tilsett ett og ett egg, og rør godt mellom hvert egg. Ha så i de resterende ingrediensene og ha alt i en bakepapirdekket langpanne.
For marengsen
8
eggehviter
400 g
sukker
Pisk opp eggehvitene til det begynner å skumme, tilsett så sukkeret. Pisk godt i 8-10 minutt Bre marengsen over den forrige kake deigen.
mai og jeg holder som mange andre på å bake kaker og forberede i dag. mai kake. mai kake. Siden vi deler flaggfarger med USA søkte jeg på Pinterest for å få litt inspirasjon til kaker i røtt hvitt og blått
Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve. Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake
Pannacotta med kjempeluftig sjokolademousse - verdensbeste dessert. Ja, jeg synes fortsatt at pannacotta er noe med det beste jeg vet, og verdensbeste dessert
Verdensbeste helkornbrød. 27. 07. 2015 kl. 11. 13 i. Brød. 4 kommentarer. Dette brødet ble kåret til vinner av brødkonkurransen i Allers høsten 2010, og Gunnvor Refsdal er står bak oppskriften
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.