cake au citron, enkel og god formkake, formkake, fransk kake, fransk sitronkake, fransk sitronkake med valmuefrø, sitron, sitronkake, sitronkake med valmuefrø, sitronmelisglasur, sitronsaft, syrlig formkake, valmuefrø
Dette er en stor langpanne)500 g smør500 g sukker6 egg2 dl melk500 g hvetemel3 ts bakepulver5 ts vaniljesukkerskall og saft av to sitronerGlasur. 125 g Philadelphia kremost100 g smør4 dl melis3 ts vaniljesukkerSett ovnen på 175 grader Rør smør og sukker hvitt Tilsett egg, ett om gangen Tilsett saft og skall av sitroner Bland godt og ha dette i en stekeform på bakepapirStek i ca 45 minutter på 175 graderAvkjøl kaken og ha på glasur hvis du ønsker
Ennå ligger årstiden på vippen, ennå vingler våren i det magiske tomrommet hvor alt bare er knopper og løfter om sommer, før den bryter ut i all sin prakt
Den var kjempegod og den lille biten som ligger igjen i kjøleskapet er fortsatt saftig. Siden en av gjestene ikke tålte laktose, hadde vi en laktosefri yoghurt
Denne kaken er også kjent som kaken som var å se i VG fredag i går. Sitronkake. Det var helt utrolig å se både meg selv, og en av mine oppskrifter i VG
Og i Villerindens hode blir det straks litt mer vårlig om hun får sette tenna inn i en lunken saftig sitronkake laget på vårens første italienske sitroner
Den er både syrlig og søt, og veldig frisk. Har puttet chiafrø i kaken og frostingen – ikke bare fordi det er veldig sunt – men for å gi en spennende tekstur
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.