Start med å kutte opp grønnsakene. Derfor måtte jo også tunfisk prøves. Dette var første gang jeg smakte tunfisk, det falt ikke helt i smak men jeg skal absolutt prøve igjen
møte med hjemmelaget kaviar var ved et kjøkkenbord ytterst mot Lopphavet hos. På vinteren gikk jeg lange turer innover Bergsfjordvatnet med bikkja mi, Kjell, og plukket
Tunfiskmed hvit asparges og god saus. Rensk av det ytterste laget med en potetskreller. Tunfisk og hvit asparges, her servert på samme fat på to forskjellige måter
Serveres med et godt brød. Kutt opp kjøttet i små terninger eller kvern det opp. Tilsett sennep, olivenolje, sitron, worchestershiresaus og eggeplommene
Den litt søtelige løk-smaken blandet medtunfisk, og hvitløkbrødet. Stek dette i en panne med litt olje og timian til det blir gjennomstekt/gjennomsiktig, men ikke for brunt
Kjekt å ha med seg til lunsj. Fin å ha med seg til lunsj, eller på knekkebrød. )1 boks hvite bønner2 små tunfisk bokser cherrytomatersukkererterbasilikum, fersk1,5 dl tyrkisk youghurt1 hvitløk (den uten båter)25 g pinjekjerner25 g parmasan1-2 ss oljeKjør i en blender tyrkisk youghurt, parmasan, finhakket hvitløk noen av pinjekjernene og oljen. Ha vesken av bønnene og tunfisken, og ha det i en bolle, del tomatene og sukkerertene i 4 og bland alt sammen. 2 små tunfisk
Finhakk eller skrap kjøttet og bland godt sammen med de andre ingrediensene. Det anbefales å røre tartaren sammen rett før den skal spises, så kjøttet ikke blir misfarget
Blinis med rømme, rødløk og russisk kaviar. Klassisk lammelår med rotgrønnsaker, potetmos og saus. Russisk kaviar er den fantastiske rognen fra Stør i Svartehavet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.