Trikset er en veldig deilig stuffing - og stekepose. Supersaftig stuffet kalkun1 kalkun, tint1 ekstra stor stekepose (5-10 kg) 800 g medisterfarse (ferdigkjøpt, eller lag selv)300 g sjampinjong200 g bacon200 g smør, romtemperertSalt og pepper(1) Tin kalkunen (beregn 2-3 dager tining i kjøleskap)
Her om dagen gikk jeg til innkjøp av en sånn derre fancy juicemaskin (som kanskje ikke er så superfancy allikevel, siden jeg kjøpte den hos Clas Ohlson til en femhundrings
For marmeladen se HERTil Stuffing100 g bacon1/2 løk3 dl champignoner i terninger2 dl stangselleri skåret i biter1,5 epler skåret i terninger1/2 loff skåret i terningerJeg freste bacon og løk først,Så hadde jeg i soppen, stangselleri og epplerTilslutt hadde jeg i loffenSkyll av kyllingen, utvendig som innvendigFyll den med stuffing og bind f\den oppGni den med salt og pepper, så tok jeg den ferske pestoen fra Så Godt som også selges på Stangeriet, Gutta på Haugen, Lille Interiør og StiLiMat, det er de stedene jeg vet om, det er sikkert flere, men det er her jeg handler
. Indiske krydder varmes i panna til det begynner å lukte godt. Karri, koriander, kanel, gurkemeie, og tandoorimix (det siste er sikkert juks…) Tilsett smør, og rør evt inn litt karripasta, og fres hvitløk (3 fedd i dag) og fersk chili
Vidunderlig enkle julekaker. Gammeldagse julekaker fra bunnen av er tungvint, sier du. Niks. Vi har funnet fram en klassiker i norsk julekaketradisjon som er vidunderlig enkel i travel adventstid
FacebookTwitterTumblrPinterestE-postMerPocketGoogleRedditLinkedInSkriv utLik dette. Stuffing er ikke min greie til and, men dersom vil du ønsker å stuffe andren kan du gjerne bruke en blanding av svisker, eplebåter, løk, hvitløk, chili, sitron, stjerneanis og kanelstang
You can add stuff to the sauce to create variations, by the way – try stirring in a spoonful of pesto, mustard or tapenade, or a handful of parmesan, fresh herbs or finely chopped garlic
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Klikk for å dele på Tumblr (Opens in new window)Lik dette
En av mine sjokoladefavoritter enten den kommer i form av is eller sjokoladebar er snickers. Før kjøpte snickers sjokolade eller is daglig, men nå lager gjerne en sunnere variant selv
Sannsynligvis verdens beste Citron-Kage…. Den er gullende gul. Er det ikke akkurat det vi behøver her i årets mørkeste dager, en kake som både ser ut som og smaker av SOL
Del på Facebook (Opens in new window)Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Klikk for å e-poste dette til en venn (Opens in new window)MerKlikk for å skrive ut (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Klikk for å dele på StumbleUpon (Opens in new window)Klikk for å dele på Tumblr (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Klikk for å dele på Tumblr (Opens in new window)Lik dette
Del på Facebook (Opens in new window)Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Klikk for å e-poste dette til en venn (Opens in new window)MerKlikk for å skrive ut (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Klikk for å dele på StumbleUpon (Opens in new window)Klikk for å dele på Tumblr (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on StumbleUpon (Opens in new window)Like this
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Klikk for å dele på Tumblr (Opens in new window)Lik dette
FacebookTwitterTumblrPinterestE-postMerPocketStumbleUponGoogleRedditLinkedInSkriv utLik dette. En skikkelig snadderoppskrift på kalkunstuffing med deilige kalkunpølser, sprø baguetter og velsmakende grønnsaker
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Klikk for å dele på Tumblr (Opens in new window)Lik dette
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.