Beklager fraværet av bloggposter og oppskrifter, men av og til krever hverdagen sitt. Sidensist har jeg arrangert kurs imindfulness noe jeg synes er svært spennende
Synest du også det høres teit ut. Massert brokkoli. Jeg leste om dette fenomenet i all verdens raw food litteratur, men bare navnet gjorde at jeg lenge vegret meg for å teste det ut
halvveis opp på grønnsakene. Lunsj/Middag. Hei. For snart to uker siden begynte jeg på lavkarbo. Jeg hadde lyst til å prøve noe nytt, og lavkarbo var nesten den eneste dietten jeg ikke hadde prøvd
Lunsj er for veldig mange ett viktigmåltid, ettersom man gjerne er halvveis på skulen eller jobben, og trenger ett godt påfyll for å holde ut resten av dagen
Oppskrifter/tips - sunn bakst og dessert. Hei alle sammen. Håper dere har hatt en fin veke så langt. Helga er rett rundt hjørnet igjen, og i morgen reiser eg på storfint besøk tilbestevenninnamii Bergen - så denne helga ser eg veldig fram til
- tilsett tomatene, fyll så boksen halvveis opp med vann og tilsett. Søndag er jo dagen for å finne frem noe godt å tilberede, kose seg med god tid ved middagsbordet
/inneholdersponsorlink. Hei. Her kommer dagens middagstipstil dere. Skrive en omtale. Fremgangsmåte Skjær kyllingimindrebiter og stek sammen med krydder
Vips så har du en halvveis hjemmelaget brun saus. Det er sikkert mange av dere som kjøper kjøttkaker tilfamiliemiddagen, og mange tenker sikkert også at de ikke har tidtil å lage de selv
jeg ikke er så aller verst. Men da jeg hadde laget min første hjemmelagde. fermenteringsbernaisei helgen og kjente hvor aldeles nydelig den ble, så ble jeg full av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.