Nydelig ostekake med fantastisk farge og smak. Bland inn blåbær. Rør sammen rømme, kremost, vaniljeekstrakt og sukrinmelis med en håndvisp eller blender, til du har en jevn og klumpefri masse
Pynt med friske blåbær. bland de halvtinte blåbærene inn i resten av røren og hell dette å i formen. 250 g smør 250g sukker 2 Ts vaniljesukker 5 egg 1 lite beger kokosyoughurt 300g hvetemel 1 Ts bakepulver 2 Ss melk 200g halvtinte blåbær. 2 dl creme fraiche 2 Ss melis friske blåbær
Neida, vi er ikke helt ferdige medblåbæra enda, men vi er på god vei. Jeg har enda noen justeringer til neste gang, men jeg vil likevel dele oppskriften med dere nå
Det ene var eggedosis med oboy i, og det andre var trollkrem. Da jeg var lita fikk jeg hjelpe til å lage to forskjellige desserter med min kjære mormor når jeg overnattet hos henne
Trollkrem pyntet med tyttebærlyng. Pynt gjerne med hele tyttebær eller tyttebærlyng. men nå har jeg laget trollkremen litt mildere, luftigere og mer holdbar
Om du liker hele bær i blåbærsyltetøyet kan du gjøre som barna mine, og mose bæra med et potetstapper, for så å røre inn sitron og sukker med frysepulver etterpå
Her i huset spises blåbær som de er i sesongen, gjerne tredd på strå av små barnehender eller de fryses hele til smoothies, te og til å ha på pannekaka, søtet med yacon og stevia
Plasser en spiseskje medblåbær i midten av hver deigsirkel og legg en teskje sukker, og deretter samle alle endene av deigen i et sted og klemm forsiktig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.