For å sikre at tyrkerne ikke skulle kjenne lukt av matlagingen, eller se røyk fra bål, la heltene lammekjøttet leirkar, satte det på glødende kull de hadde lagt i en grop, og dekket over med jord og stein
Bland i det smeltede smøret litt etter litt mens du rører, men ikke ta med det hvite bunnfallet. Kjelen er ypperlig til bearnaise, hollandaise, zabaione, vanlig eggedosis og varmeømfintlig mat som du helst ikke vil skal brenne seg fast
Detvarikke helt rett frem det heller. Siden jeg altså ikke har tenkt å kaste meg på cup cakes eller cake pops farsotten, tenkte jeg at jeg ihvertfall var nødt til å prøve å lage makroner
Fjern skinnet og snitt de på langs, men ikke helt igjennom. Så det er det vel egentlig like greit at det er er regnvåt høstdag slik at jeg med god samvittighet kan bli inne hele dagen
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Spiser du nøtter i store mengder eller drikker mye juice bare fordi du tror det er sunt. Les mer om mengde, matvarevalg og litt "a-ha-informasjon" om kjente matvarer som du kanskje troddevar sunne i artikkelen jeg medvirker i nedenfor
(Sannheten er at jeg serverte rådyr og brokkolipure samme dag, men dette holder til kos) Og forresten er oppskrifta først og fremst ment til en villsaukjøpende kamerat
veldig godt ble det. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitron persillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsatte scampi + chili + hvitløk og lot det hvile i kjøleskapet en times tidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje til steking av marinerte scampi+cherrytomater etter noen få minutter i panna, tilsettes persille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en liten sitronbåt og nystekt baguette. og så er det bare å kose seg 300-400 g rå scampi
Dessverre, for det er virkelig mye godt som kan tilberedes med disse gode råvarene. I Italia har vi prøvd Trippa, eller kumage, men det falt ikke helt i smak
Det forstår jeg forresten godt, for dette er en sjokoladekake fra Lindt sin sjokoladekokebok "Lindt Chocolate Passion", den inneholder ikke mel eller hevningsmiddel, og smelter nesten på tungen
Her om dagen vardet sushi som sto på menyen hjemme hos oss. Sushi viste seg å ikke være så vanskelig å lage selv som jeg hadde trodd, det gikk ganske raskt unna
Den er god, den smaker vaffel, men den smaker jo ikke vanlig vaffel. Derfor ble detnesten vanlige vafler, med fullkorns hvetemel, sukrin, Berit Nordstrand sitt raps/kokos smør, rømme, melk, egg og masse deilig kardemomme
Dettevar de grønnsakene jeg ville ha med denne gangen. Bruksområdet er som oftest som tilbehør til fisk, kylling, ved siden av koteletter eller ei ribbe som ikke skal ha følge av surkål for eksempel
Problemet med boller og meg er at jeg ikke klarer å la dem være i fred. Derfor lagde jeg meg en hverdagsvariant når jeg fikk lyst på boller denne gangen, og det må jeg si, disse ble overraskende gode
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.