(annonselenke)Passer like godt etter trening som snacks eller i matlaging. Det er vell fleire som kjenner til spinatpannekakene som er posta fleire ganger på bloggen
Så delte jeg den tykkeste bunnen i to på langs. Sjokoladedrøm i tre lag. Stikk en pinne i kaken jevnlig, når den er ferdig vil det ikke sitte igjen deigrester på pinnen
Å lage surdeigsbrød er litt omstendelig å komme inn i, men når man først skjønner seg på mating av starter og gir seg hen til melkesyrebakterienes forunderlige makt over deigen, så går det etterhvert av seg selv
Her er Godt Drikkes forslag på en treretters nyttårsmeny. Så er det på tide og sette på Strauss. Og heldigvis er den ikke så tradisjonsbunden som julemenyen er
Å lage surdeigsbrød er litt omstendelig å komme inn i, men når man først skjønner seg på mating av starter og gir seg hen til melkesyrebakterienes forunderlige makt over deigen, så går det etterhvert av seg selv
Ha litt revet muskatnøtt på toppen. Hvis du ikke er så heldig å ha et epletre i hagen, eller kjenne noen som har det, så bugner butikkene nå med gode norske epler
Der jeg på sommeren lett kan spise tomat- og agurksalat omtrent hver eneste dag er den samme salaten helt smakløs på vinteren og derfor uaktuell hjemme hos meg
På toppen har jeg litt sautert spinat (gjort påtre minutter) og en klatt yoghurt. Trekk av varmen. Du har en rett med en helt annen smaksdybde som står godt på egen hånd
Det er kaken jeg bakte første dagen på Kakekrigen. Verdens beste sjokoladekake som smelter på tunga og en helt fantastisk krem med smak av appelsin og lime tiopet med friske bær og sjokoladesommerfugler
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.